Δημιουργία Λογαριασμού.
Ξεχασμένος Κωδικός;

 
ΠροϊόνταΟμορφιά ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ Βαφές Μαλλιών
SURYA CREAM
Τιμή €16.50€

:: Βάφει και ταυτόχρονα περιποιείται τα μαλλιά
:: Βασίζεται σε φυσικά εκχυλίσματα και δεκαπέντε διαφορετικούς τύπους βοτάνων από τον Αμαζόνιο και την Ινδία
:: Δεν περιέχει αμμωνία, ρεζορκίνη, οξυζενέ, PPD, βαριά μέταλλα η Parabens και δεν έχει καμιά παρενέργεια. Εφαρμόζεται όσο συχνά θέλουμε.
:: Καλύπτει τα άσπρα μαλλιά
:: Μπορεί να εφαρμοστεί αμέσως μετά από χημικές βαφές.
:: Ημι-μόνιμη ασφαλής βαφή, που βγαίνει προδευτικά με περίπου 7 λούσιματα.
:: 15 διαφορετικά χρώματα, παρέχοντας χρώματα τα οποία ποικίλλουν από τα παραδοσιακά, όπως το μαύρο και το καφέ, μέχρι το πιο τολμηρό και μοντέρνο όπως το κόκκινο, το σουηδικό ξανθό και το σοκολατί


Σταθεροποίηση Χρώματος και Γραμμή Εντατικής Φροντίδας

Με στόχο να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα των φυσικών μας προϊόντων βαφής μαλλιών Σκόνης και Κρέμας Surya, αναπτύξαμε τρία νέα προϊόντα τα οποία επεκτείνουν τη διάρκεια της βαφής.
Αυτά τα προϊόντα έχουν τα χαρακτηριστικά του συνδυασμού των απαραίτητων ελαίων αποκλειστικά καλιεργούμενα για την Surya: Τριαντάφυλλο από το Μαρόκο, γιασεμί από την Αίγυπτο, σανταλόξυλο από την Ινδία και Ylang Ylang από τη Μαγαδασκάρη. Ακόμα η υδατοδιαλυτή πρωτεΐνη ρυζιού, αποκαθιστά τις κατεστραμμένες τρίχες και αντιπροσωπεύει μία εναλλακτική της κερατίνης.
Εκτός από την επέκταση της διάρκειας της βαφής, τα νέα προϊόντα επιπλέον περιποιούνται τα μαλλιά χάρη στο συνδυασμό των βοτάνων και των φρούτων από την Ινδία και το παρθένο δάσος του Αμαζονίου.(συμπεριλαμβάνεται μπουκαλάκι 35 ml).

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ:ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗCopyright 2005 @ e-fitnessclub.gr | Created by Webers