Δημιουργία Λογαριασμού.
Ξεχασμένος Κωδικός;

 
ΠροϊόνταΟμορφιά ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΕ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ Τονωτικό Σετ Σώματος Από Αλόη
55 - Aloe Body Toning Kit
Τιμή €97.34€

Αφεθείτε στη φροντίδα που σας προσφέρει το Τονωτικό Σετ Σώματος με Αλόη. Θα σας βοηθήσει να περιποιηθείτε, να τονώσετε και να συσφίξετε το σώμα σας, μειώνοντας την όψη της κυτταρίτιδας. Φυτικά συμπλέγματα από την Ευρώπη και παράγοντες που δημιουργούν την αίσθηση της ζέστης, βοηθούν να αναζωογονηθεί η κυκλοφορία και να καθαρίσει η επιδερμίδα, απελευθερώνοντας τα παγιδευμένα υγρά, που μπορούν να οδηγήσουν στην κυτταρίτιδα.
Κάθε Body Toning Kit περιέχει Aloe Body Toner για να χρησιμοποιηθεί με τη μεμβράνη με την οποία θα τυλιχτείτε, την Aloe Body Conditioning Creme για τοπική χρήση χωρίς μεμβράνη και το Aloe Bath Gelee, για ένα χαλαρωτικό μπάνιο, με το οποίο θα χαλαρώσετε και θα λειάνετε την επιδερμίδα σας με το λΰφι.
Είμαστε περήφανοι με αυτή την εξαίρετη συλλογή, γι´ αυτό περιποιηθείτε το σώμα σας και δώστε του αυτό που του αξίζει, αποκτώντας την καλύτερη σας εμφάνιση με το Forever Aloe Body Toning Kit.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Για τα συστατικά του Aloe Body Toner ή της Aloe Body Conditioning Creme, παρακαλείστε να δείτε το κεφάλαιο Περιποίηση Δέρματος. Για τα συστατικά του Bath Gelee, δείτε το κεφάλαιο για την Προσωπική Περιποίηση.
 
ΟΔΗΓΙΕΣ
To Body Toning μπορεί να έχει καταπληκτικά αποτελέσματα, όταν εφαρμόζεται σωστά. Πλήρεις οδηγίες δίνονται στην επόμενη σελίδα και σε κάθε πακέτο ξεχωριστά.
• Περιοχές που μπορούν να τυλιχθούν: το πάνω μέρος των χεριών, μηροί, κάτω μέρος του κορμού (κάτω από το οστό του θώρακα).
• Περιοχές οι οποίες ΔΕΝ πρέπει να τυλιχθούν: ο πήχης, οι γάμπες, το επάνω μέρος του κορμού (από τον ώμο μέχρι και τον θώρακα).
Μην τυλίγεστε με τη μεμβράνη στη διάρκεια του έμμηνου κύκλου, εάν είστε έγκυος, εάν πρόσφατα κάνατε κάποια επέμβαση, ή εάν έχετε καρδιακά προβλήματα, φλεβίτι-δα ή οποιοδήποτε άλλο κυκλοφορικό πρόβλημα.
Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, πριν χρησιμοποιήσετε τη μεμβράνη.
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΝΙΓΜΟΥ, ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ Η ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙ.
 
Το πακέτο Aloe Body Toning Kit (Τονωτικό Σετ Σώματος) περιλαμβάνει:
• Aloe Body Toner (Τονωτική Κρέμα Αλόης)

Είτε η μέρα σας απαιτεί ένα αναζωογονητικό ντους ή ένα χαλαρωτικό μπάνιο, αφήστε το Αφρόλουτρο από Αλόη να διώξει μακριά τις σκοτούρες σας. Πλούσιο σε αγνό, Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα, που είναι πιστοποιημένο με τη Σφραγίδα Έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης, συνδυάζεται με πρόσθετα φυτικά εκχυλίσματα, που χαλαρώνουν και αναζωογονούν το σώμα σας. Σε συνδυασμό με το λΰφι, το Aloe Bath Gelee βοηθά να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ώστε να αποκαλυφθεί ένα απαλό, καθαρό δέρμα, ενώ η πλούσια σύνθεση του εμπλουτίζει το δέρμα σας, διώχνοντας την ξηρότητα.
"Χαϊδέψτε" το σώμα σας με το Aloe Bath Gelee, για να σας αφήσει μια αίσθηση χαλάρωσης, καθαριότητας και αναζωογόνησης!
 
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα, Απε-σταγμένο Νερό, Θειικό Λαουρυλικό Αμμοί-νιο, Θειικό Lauryl Αμμώνιο, Κοκαμιδο-προπΰλιο Βεταΐνης, Κοκαμίδιο DEA, Λαουραμίδιο DEA, Εκχύλισμα Κισσού, Εκχύλισμα Σπειραίας, Εκχύλισμα Κλημα-τίδας, Εκχύλισμα Φύκου, Εκχύλισμα από Κοντυλόχορτου, Προπυλενογλυκόλη, Γλυκερίνη, Χλωριούχο Νάτριο, Ασκορβικό Οξύ (Βιταμίνη C), Υδαντοΐνη DMDM, Άρωμα, FD&C Yellow No. 5, FD&C Blue No. 1
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
8.5 floz (251ml).
ΟΔΗΓΙΕΣ
Απλώστε Aloe Bath Gelee στο λύφι ή το σφουγγάρι και κάντε ένα απαλό μασάζ σε ολόκληρο το σώμα, με ήπιες, κυκλικές κινήσεις. Απλώστε το Gelee όπως απαιτείται, ξεπλύνετε και στεγνώοτε καλά.
 
 
Απαλή σύνθεση, φιλική στην επιδερμίδα
Ενυδατικό τζελ μπάνιου και ντους
Υπάρχει και στο Body Toning Kit (κεφάλαιο Περιποίηση Δέρματος)
ΚΩΔΙΚΟΣ #014


• Aloe Body Conditioning Creme (Συσφικτική Κρέμα Αλόης)

Η Συσφικτική Κρέμα Σώματος είναι ο ιδανικός "συνεργάτης" του Aloe Body Toner, ώστε να μπορέσετε να διατηρήσετε την αίσθηση της απαλότητας κι ελαστικότητας σε όλο σώμα σας. Αυτά τα συμπληρωματικά στοιχεία ιου "Σετ Τονωτικού Σώματος με Αλόη", σε συνδυασμό με δίαιτα (καθώς και τακτική άσκηση), μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την εμ4>άνιση της κυτταρίτιδας. Τόσο η έλλειψη ισορροπίας στην δραστηριότητα των ορμονών, όσο και τα υψηλά επίπεδα οιστρογόνων, μπορούν να είναι παράγοντες που συμβάλλουν στην κυτταρίτιδα. Μπορεί επίσης να προκληθεί από κάποια διακοπή λειτουργίας του αγγειακού συστήματος. (Τα Διατροφικά Συμπληρώματα που  βοηθούν στην υποστήριξη τον αγγειακού συστήματος, είναι τα Nature-Min, Absorbent-C, A-Beta-CareE). H Aloe Body Conditioning Creme συμβάλλει στη διέγερση της κυκλοφορίας κάτω από την επιδερμίδα, πράγμα που μπορεί να βοηθήσει στην αποδέσμευση των παγιδευμένων υγρών και του λιπαρού ιστού, που συχνά προκαλούν την κυτταρίτιδα. Μια παχιάς υφής μαλακτική κρέμα, η Aloe Body Conditioning Creme είναι πλούσια σε εκχυλίσματα Βοτάνων από την Ευρώπη, μαλακτικά στοιχεία και υγραντικούς παράγοντες. Αποτελεσματική σαν κρέμα για μασάζ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για ολόκληρη την περιοχή της περιφέρειας και των ποδιών, όσο και για τα μέρη του σώματος που δεν πρέπει να τυλίγονται. Αφού την απλώσετε μετά τη διαδικασία τόνωσης, αυτή η μη λιπαρή, ρυθμισιική κρέμα προσφέρει στην επιδερμίδα σας μια ζεστή λάμψη, και μια καταπληκτική γενική αίσθηση.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα, Απε-ιπαγμένο Νερό, Τριγλυκερίδια C10-18, Στεατικός Γλυκερυλεστέρας, Προιιυλενο-γλυκόλη, Δικαπρικοί / Δικαπρυλικοί εστέρες, Βουτυλενογλυκόλη, Κετυλική Αλκοόλη, Έλαιο Κούρκουμα, Έλαιο Τζίντζερ, Έλαιο Κανέλλας, Τριαιθανολαμίνη, Εκχύλισμα Κισσού, Εκχύλισμα Σπειραίας, Εκχύλισμα Κληματίδας, Εκχύλισμα Φύκου, Εκχύλισμα από Κοντυλόχορτο, Διαλυτό Κολλαγόνο, Υ´δρολυμένη Ελαστίνη, Στεατικό PEC-100, Πολυσορβικό 20, Λαουρικός Σορβικός Ανυδρίτης, Καρβομερές, Διμεθικόνη, Αλλαντοΐνη, Ασκορβικό Οξύ (Βιταμίνη C), Διαζολιδινυλουρία, Π-Βενζοϊκός Μεθυλ-και Προπυλεσιέρας, Άρωμα.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 4oz(113g).
ΟΔΗΓΙΕΣ
Διαβάστε τις οδηγίες που περιέχονται στη συσκευασία "Τονωτικό Σετ Σώματος με Αλόη" Aloe Body Toning) .
 
• Βοηθά στη διέγερση της κυκλοφορίας κάτω από την επιδερμίδα, πράγμα το οποίο συμβάλλει στο να αποδεσμευτούν τα παγιδευμένα υγρά και ο λιπαρός ιστός
• Συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης κυτταρίτιδας
• Αποτελεσματική κρέμα για μασάζ
• Ρυθμιστικό προϊόν-μη λιπαρό
ΚΩΔΙΚΟΣ #057


• Aloe Bath Gelee (Αφρόλουτρο από Αλόη)

Η Τονωτική Κρέμα Σώματος, μια βαθιά θερμαντική, μαλακτική κρέμα, συνδυάζεται με τη δύναμη του Ζελέ Αλόης Βέρα, για να "φορμάρει" και να τονώσει την επιδερμίδα. Παρασκευασμένο για να χρησιμοποιείται με μεμβράνη, περιέχει μαλακτικά, ενυδατικά, υγραντικά και θερμαντικά στοιχεία.
Αυτή η ειδικά παρασκευασμένη κρέμα, σχεδιασμένη για τον καλλωπισμό και τη σύσφιξη του σώματος, περιλαμβάνει συστατικά που επιλέχθηκαν για να σας προσφέρουν μια πλούσια θερμαντική και καταπραϋντική αίσθηση. Το μυστικό μας είναι στον συνδυασμό Αλόης Βέρα και επιλεγμένων Βοτάνων από την Ευρώπη, με δυο θαυμάσια θερμαντικά στοιχεία : το Έλαιο Κανέλλας και το Κοκκινοπίπερο.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα, Απεσταγμένο Νερό, Τριγλυκερίδια C10-18, Στεατικός Γλυκερυλεστέρας, Προπυλενο-γλυκόλη, Δικαπρυλικοί / Δικαπρικοί εσιέ-ρες, Βουτυλενογλυκόλη, Κετυλική Αλκοόλη, Τριαιθανολαμίνη, Προπυλενογλυκόλη, Εκχύλισμα Κισσού, Εκχύλισμα Σπειραίας, Εκχύλισμα Κλημαιίδας, Εκχύλισμα Φύκου, Εκχύλισμα από Κοντιλόχορτο, Διαλυτό Κολλαγόνο, Υδρολυμένη Ελαστίνη, Έλαιο Κανέλλας, Στεατικό PEG-100, Πολυσορβι-κό 20, Λαουρικός Σορβικός Ανυδρίτης, Καρβομερές, Ελαιορητίνη Κοκκινοπίπερου, Ασκορβικό Οξύ (Βιταμίνη C), Π-Βενζοϊκός Μεθυλ-και προπυλ-εστέρας.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 4oz(113g).
ΟΔΗΓΙΕΣ
Διαβάστε τις οδηγίες που περιέχονται στο Σετ "Τονωτικό Σώματος με Αλόη".
 

• Καλλωπίζει το σώμα, ενώ το τονώνει και το συσφίγγει
• Ενυδατώνει και ρυθμίζει την επιδερμίδα
• Τέλειος συνδυασμός βοτάνων
ΚΩΔΙΚΟΣ #056


• Λούφα και πλαστική μεμβράνη

 


ΚΩΔΙΚΟΣ #055 (Συλλογή)

 

 

 
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ:ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗCopyright 2005 @ e-fitnessclub.gr | Created by Webers