Δημιουργία Λογαριασμού.
Ξεχασμένος Κωδικός;

 
ΠροϊόνταΥγεία ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ
Fix Amazonia
Τιμή €28.00€
Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας απασχολεί όλες τις γυναίκες του κόσμου. Τη λύση την δίνει το ζελέ FIX AMAZONIA SUPER GEL.
H προχωρημένη τεχνολογία της υποαλεργικής σύνθεσης της FIX AMAZONIA SUPER GEL και η αποτελεσματικότητά της, οφείλεται στην ικανότητα των βοτάνων που περιέχει να ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος και να αποβάλουν τα συσσωρευμένα υγρά από το λεμφικό σύστημα.
Η FIX AMAZONIA SUPER GEL δοκιμάστηκε σε μεγάλα Διεθνή Κέντρα Ερευνών. Δοκιμάστηκε με απόλυτη επιτυχία σε χιλιάδες γυναίκες. Η κυτταρίτιδα, που επίσης ονομάζεται γυναικεία λιποδυστροφία, δεν είναι τίποτα άλλο παρά συσσώρευση τοξινών στον υποδόριο ιστό, που συνοδεύεται από οίδημα, κατακράτηση υγρών, μερικές φορές από πόνο, προκαλώντας την ανώμαλη όψη του δέρματος. Η επιδερμική περιοχή όπου δημιουργείται μια τέτοια ανωμαλία χαρακτηρίζεται από μικρή αγγειακή κάλυψη και έτσι η κυκλοφορία του αίματος γίνεται με δυσκολία.
Αποτέλεσμα, η συσσώρευση τοξινών να αυξάνεται, διότι έχει διαταραχθεί η απόρριψη των τοξινών από το αιματικό και λεμφικό σύστημα. Η παρουσία λοιπόν λιπώδους ιστού με τις γνωστές ανωμαλίες του δέρματος, προφανώς δεν αποτελούν χαρακτηριστικό ενός σωστά διατηρημένου γυναικείου σώματος.


Η κυτταρίτιδα έχει 4 στάδια ανάπτυξης


Στάδιο 1
Αύξηση του όγκου των κυττάρων στην περιοχή που έχει προσβληθεί, που προέρχεται από την συσσώρευση λίπους στα κύτταρα Δεν υπάρχουν ακόμη εμφανή σημάδια στο δέρμα η πόνος, που να δημιουργήσουν ανησυχία. Στη διάρκεια αυτού του σταδίου η καλύτερη θεραπευτική αγωγή είναι, να σταματήσει η περαιτέρω εξέλιξη με φυσική άσκηση. Δεν υπάρχει ανάγκη εντατικής θεραπείας, η εφαρμογή όμως της FIX ΑMAZONIA SUPER GEL θα βοηθήσει να διατηρηθεί η αρίστη κατάσταση του σώματος.

Στάδιο 2
Τα λιπώδη κύτταρα αυξάνονται, διογκώνονται και επεκτείνονται σε βάθος.. Το αίμα και η λέμφος περιορίζονται. Οι τοξίνες που θά πρεπε να απορρίπτονται, αρχίζουν να συσσωρεύονται. Σ αυτό το σημείο είναι δυνατόν με ψηλάφηση, να παρατηρήσουμε ανωμαλίες στον δέρμα. Εδώ η θεραπεία κρίνεται απαραίτητη, με καθημερινή εφαρμογή της . FIX ΑMAZONIA SUPER GEL και με φυσική άσκηση.

Στάδιο 3
H συνεχής είσοδος λίπους στα κύτταρα προκαλεί την συνεχή μεγέθυνσή των. Ο ιστός καθίσταται ανώμαλος και εικόνα του δέρματος μοιάζει με τον φλοιό ενός πορτοκαλιού. Η θεραπεία γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως και στο 2ο στάδιο, αλλά με συχνότερη , πρωί και βράδυ, εφαρμογή της FIX ΑMAZONIA SUPER GEL και φυσική άσκηση.

Στάδιο 4
Η άτακτη μεγέθυνση των κυττάρων μεγαλώνει, ο συνδετικός ιστός γίνεται σκληρός και η κυκλοφορία του αίματος, στην περιοχή, αρκετά δύσκολη. Στη διάρκεια αυτού του σταδίου, η κυτταρίτιδα είναι σκληρή και το δέρμα εμφανώς ανώμαλο.
Με εντατική θεραπεία παρόμοια του προηγουμένου σταδίου , μπορούμε να περιμένουμε σημαντική καλυτέρευση της κατάστασης.
Τρόπος χρήσεως:

Μικρή ποσότητα της "FIX AMAZONIA SUPER GEL" εφαρμόζεται στα σημεία του σώματος όπου παρατηρείται η εμφάνιση συμπτωμάτων ανάπτυξης κυτταρίτιδας, όπως οι γλουτοί, οι βραχίονες, η κοιλιακή χώρα , κάνοντας μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως, μία η δύο φορές την ημέρα, ανάλογα με το στάδιο.
Μην ξεχνάτε όμως ότι θα βοηθήσετε την διατήρηση καλής υγείας εάν:
-Πίνετε καθημερινά δύο με τρία λίτρα νερό καλής ποιότητος.
-Περιορίστε το αλάτι από τη δίαιτά σας,
-Αποφεύγετε τοξίνες όπως το αλκοόλ, κονσέρβες και υδρογονάνθρακες.
-Αποφεύγετε αεριούχα ποτά και όσο είναι εφικτό την καφεΐνη.
Καλή επιτυχία λοιπόν στην επανάκτηση ενός νεανικού και θελκτικού σώματος, που αποτελεί τον πόθο όλων των γυναικών του κόσμου.

Σύνθεση:
Mint , Menthol, Ethylic alcohol, Propylene glycol , Phenoxyethanol, Carbopol EDT 2020, Deionized water .
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ:ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗCopyright 2005 @ e-fitnessclub.gr | Created by Webers