Δημιουργία Λογαριασμού.
Ξεχασμένος Κωδικός;

 
ΠροϊόνταΥγεία ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΤΡΕΜΠΕΝ
Σπαθόλαδο 100ml
Τιμή €14.70€

Το ύπερικόν το διάτρητον (Hypericum perforatum) από την αρχαιότητα έφημίζετο για τις πολύτιμες θεραπευτικές ιδιότητες και το ευρύτατο φάμα των εφαρμογών του. Το έλαιο τον λαμβάνεται αφού εμβαπτιστούν το. φρέσκα άνθη του σε αρίστης ποιότητος βιολογικό αγουρέλαιο ψυχρής εκθλίψεως. Πρόκειται για το περίφημο βάλσαμο των αρχαίων Σπαρτιατών. Ή Μαρία Τρέμπεν. ατό βιβλίο της. αναφέρει: Το λάδι ύπερικοϋ είναι ένα πολύτιμο φυσικό φάρμακο. Δεν πρέπει νά λείπει από κανένα σπίτι. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την ισχιαλγία και την οσφυαλγία, όπως και για κάδε πόνο ρευματικό, για τους πόνους των αρθρώσεων και την υδρωπικία. Για κάδε είδους πληγές, ανοικτές η πρόσφατες. κακώσεις, μώλωπες και εκχυμώσεις, διαστρέμματα, τσιμπήματα εντόμων, εγκαύματα, φλεγμονές, έλκη, οιδήματα. Για κράμπες, πιασίματα και ψύξεις, αυχενικό σύνδρομο, λουμπάγκο, νευραλγίες και πονοκεφάλους.
Κάνουμε επαλείψεις η ελαφρές εντριβές στο μέρος πού πονά. Μπορούμε, ακόμη, νά εφαρμόσουμε τοπικά επιθέματα μέ μιά εμποτισμένη γάζα καί νά την τυλίξουμε με αδιάβροχη μεμβράνη. Το έλαιο του ύπερικοϋ είναι, επίσης, πόσιμο. Συνιστάται Ιδιαιτέρως για το έλκος, τις κολίτιδες, την επώδυνη πέψη και τις ξινίλες του στομάχου. Ιδανικό για κάδε θεραπευτικό η χαλαρωτικό μασάζ, μπορεί νά εμπλουτισθεί με αιθέρια έλαια.

Συσκευασία 100 ml σε γυάλινο μπουκάλι.
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ:ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗCopyright 2005 @ e-fitnessclub.gr | Created by Webers