Δημιουργία Λογαριασμού.
Ξεχασμένος Κωδικός;

 
ΠροϊόνταΥγεία ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΤΡΕΜΠΕΝ
Tης Kαρδιάς To Ποτό 375ml
Τιμή €22.40€

Η μητέρα Χίλντγκαρντ βον Μπίνγκεν έζησε πριν από 800 χρόνια (1098-1179). Ως μυστικίστρία, όπως την αποκαλούσαν, έβλεπε, ενώ ήταν εντελώς ξύπνια, οράματα. Όπως δήλωσε κατηγορηματικά, πριν από τον θάνατο της, ότιδήποτε έγραψε προερχόταν από αυτές τις ουράνιες εικόνες και λόγια. "Όλες οι ασθένειες πού αναφέρει και οι περιγραφές των θεραπειών τους, της αποκαλύφθηκαν από τον Θεό.
Ό Πάπας Ευγένιος ο ΙΙΙος επαλήθευσε το ενορατικό της χάρισμα και ή Καθολική εκκλησία το αναγνώρισε επίσημα. Τώρα. μετά από 800 χρόνια, οι φαρμακευτικές της γνώσεις αναγνωρίστηκαν και από την σύγχρονη Ιατρική. Ό Δρ. Χέρτζκα. παθολόγος πού ζει στην Λίμνη Κωνστάντια, μας έδωσε, ατό βιβλίο του " Ό Θεός θεραπεύει - Ή Ιατρική της ´Αγίας Χίλντγκαρντ βον Μπίνγκεν, μία νέα θεραπευτική αγωγή", την συνταγή του κρασιού για την καρδιά. Αυτό το κρασί της καρδιάς έχει πολύ μεγάλη επιτυχία σε όλες τις καρδιακές διαταραχές καί καρδιακές αδυναμίες και, όπως αναφέρει ο Δρ. Χέρτζκα. κατέχει μία σημαντική δέση στην καθημερινή πρακτική του.
"Εγώ ή Ίδια. έχω δώσει αυτή την συνταγή σε πολλούς ανθρώπους, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αυτό το κρασί προσφέρει σημαντική ανακούφιση και από την στηθάγχη.

Ο Δρ. Χέρτζκα λέει: «Όταν νοιώθετε ενοχλήσεις στην καρδιά, πάρτε μία, δύο η και τρεις ή και περισσότερες κουταλιές της σούπας από το κρασί ημερησίως, και δήλοι οι πόνοι στην καρδιά, πού οφείλονται σε καιρικές αλλαγές ή συγκινήσεις, θa εξαφανιστούν εν ριπή οφθαλμού. Δεν υπάρχει λόγος νά ανησυχείτε ή νά φοβάστε, γιατί δεν βλάπτει καθόλον. Αυτό το κρασί με μαϊντανό και μέλι θα αποβεί ευεργετικότατο, για την καρδιακή αδυναμία και τα σοβαρά καρδιακά προβλήματα, μπορεί νά επιφέρει ακόμη και την αποθεραπεία». Την 21η ´Ιανουαρίου 1980 έλαβα ένα γράμμα άπα το Ζάλίμπουργκ το όποιο θα ήθελα νά παραθέσω: «Θέλω νά σας πω ότι έφτιαξα το κρασί και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Όταν χειρουργήθηκα, πριν από 10 χρόνια, μου είπαν οτι έχω αδύναμη καρδιά και συνεπώς θα έχω πάντα πόνους, οτι  τίποτα δε μπορούσε να γίνει γι´ αυτό και ότι θα έπρεπε νά το αποδεχτώ. "Όμως, χάρη ατό κρασί της καρδιάς, όλες μου οι ενοχλήσεις εξαφανίστηκαν. Μετά από δύο μήνες πού παίρνω το κρασί με τον μαϊντανό και το μέλι, δεν νοιώθω πια αδύναμος».
Απόσπασμα από το βιβλίο της Μαρία Τρέμπεν «Υγεία από το φαρμακείο τον θεών», εκδόσεις Κέδρος.
 
 
Το ποτό της καρδιάς περιέχει αγνό βιολογικό κρασί, μέλι ανεπεξέργαστο αρίστης ποιότητας και μαϊντανό βιολογικής καλλιέργειας.
Συσκευασία 375 ml, 750 ml. σε γυάλινο μπουκάλι.

 
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ:ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗCopyright 2005 @ e-fitnessclub.gr | Created by Webers