Δημιουργία Λογαριασμού.
Ξεχασμένος Κωδικός;

 
ΠροϊόνταΥγεία ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ
K-Osteocal 15φακ./20γρ.
Τιμή €60.00€


Ο ουσιαστικός ρόλος του ασβεστίου και του κολλαγόνου για την υγεία μας

Το κλειδί για να αποτραπεί η ανεπάρκεια ασβεστίου και κολλαγόνου είναι η καθημερινή πρόσληψη τους. Το ασβέστιο είναι απαραίτητο για το χτίσιμο και την ενίσχυση των οστών, ενώ αντίστοιχα το κολλαγόνο για την ενίσχυση των τενόντων και των χόνδρων. Καθώς γερνάμε, χρειαζόμαστε ασβέστιο, κολλαγόνο και ορισμένα μέταλλα ως συμπληρώματα λόγω ανεπάρκειας στη διατροφή μας μιας και το σώμα μας δεν μπορεί πλέον να παραγάγει ικανές ποσότητες για να αυτο-επισκευαστεί. Ως συνεπεία, το σώμα μας αρχίζει να φθίνει ενώ εμφανίζονται προβλήματα υγείας όπως εύθραυστα οστά και πόνοι στις αρθρώσεις. Είναι ζωτικής σημασίας να συμπληρώνουμε τη διατροφή μας με ασβέστιο, κολλαγόνο και μέταλλα.
Γιατί χρειαζόμαστε ασβέστιο και κολλαγόνο;

Ασβέστιο

Το ασβέστιο βρίσκεται ως επί το πλείστον στα οστά. Το λαμβάνουμε από την τροφή μας. Μας παρέχει θρεπτικές ουσίες για τους παλμούς της καρδιάς και τη λειτουργία των μυών. Τα οστά φθείρονται σταδιακά καθ´ όλη τη διάρκεια της ζωής μας και αντικαθίστανται από νέο οστεϊκό ιστό. Εάν η διατροφή μας σε ασβέστιο είναι ανεπαρκής, το σώμα θα καλύψει τις λειτουργικές του ανάγκες σε ασβέστιο από τα οστά. Αν αυτό το ασβέστιο δεν αντικατασταθεί, τα οστά θα εκφυλιστούν και θα παρουσιαστούν προβλήματα υγείας όπως εύθραυστα οστά ή οστεοπόρωση.

Κολλαγόνο

Ο χόνδρος μεταξύ των αρθρώσεων μας αποτελείται συνήθως από κολλαγόνο και ενεργεί σαν μαξιλάρι μεταξύ των αρθρώσεων όταν κινούμαστε. Οι υγιείς χόνδροι είναι απαραίτητοι στις αρθρώσεις μας έτσι ώστε να έχουμε ελευθερία κινήσεων χωρίς πιέσεις και πόνο.

Ασβέστιο από φύκια

Εδώ και πολλά χρόνια, άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν ανακαλύψει και έχουν απολαύσει τα οφέλη των φυκιών, είτε ως τρόφιμα ή σε προϊόντα υγείας και φυσικές θεραπείες. Τα φύκια είναι ευρέως γνωστά ως σημαντική πηγή ασβεστίου και ιχνοστοιχείων που χρειάζεται το σώμα.

Τα φύκια είναι μια από τις πλουσιότερες φυτικές πηγές ασβεστίου. Το ασβέστιο στο Κ- OsteoCal προέρχεται από φύκια που συγκομίζονται από τη θάλασσα.

Γιατί να επιλέξετε K-OsteoCa Ι;

 1. To K-OsteoCal προέρχεται από-φύκια* που απορροφούν απαραίτητα μέταλλα και θρεπτικές ουσίες από τη θάλασσα.
 2. Περιέχει μια ευρεία γκάμα ιχνοστοιχείων καθώς και κολλαγόνο που βοηθούν στην ανάπτυξη των οστών, στην διατήρηση υγιών αρθρώσεων και ενισχύουν την απορρόφηση του ασβεστίου.
 3. Περιέχει σειρά βιταμινών απαραίτητων για τον οργανισμό όπως Βιταμίνη Α, Β1, Β2, Β6, Β12, Βιοτίνη, φολικό οξύ, βιταμίνες C (μεταξύ άλλων βοηθάει στην απορρόφηση σιδήρου), D (βοηθά στην απορρόφηση ασβεστίου και φωσφόρου) και £ (προστατεύει τους ιστούς).
 4. Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα άλλων μετάλλων που είναι απαραίτητα για τα οστά, όπως:

  • Περιέχει επίσης βόριο που βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου.
  • Ψευδάργυρος που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην λειτουργία της κυτταρικής διαίρεσης στα οστά
 5. Έχει υψηλότερη βιολογική διαθεσιμότητα και πολύ καλύτερη απορρόφηση ασβεστίου από το ανθρακικό και το φωσφορικό άλας ασβεστίου
Οφέλη του K-OsteoCal:

 • Βοηθά στη διατήρηση ισχυρών οστών και υγιών δοντιών
 • Βοηθά στη μείωση του κινδύνου απώλειας οστεϊκής μάζας και σπασίματος των οστών
 • Βοηθά στη βελτίωση της λειτουργίας των αρθρώσεων
 • Βοηθά στον έλεγχο του ομαλού καρδιακού σφυγμού.
 • Βοηθά στην ανακούφιση της αϋπνίας
 • Βοηθά το μεταβολισμό του σιδήρου από το σώμα.
 • Βοηθά το νευρικό σύστημα, ειδικά στους νευρικούς παλμούς
 • Βοηθά στη διαχείριση βάρους
 • Βοηθά στην αποτροπή των θρόμβων του αίματος καθώς και στη λειτουργία των μυών
 • Χρησιμοποιεί τα αμινοξέων σαν δομικούς λίθους για τη δημιουργία των πρωτεϊνών.
 • Βοηθά στη διατήρηση υγιών κλειδώσεων

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ:ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗCopyright 2005 @ e-fitnessclub.gr | Created by Webers