Δημιουργία Λογαριασμού.
Ξεχασμένος Κωδικός;

 
ΠροϊόνταΥγεία ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΥΓΡΗ 7σακ.
Τιμή €23.00€

Η SPIRULINA είναι μια πλανκτονική γαλαζοπράσινη άλγη με ένα ιδιαίτερα υψηλό θρεπτικό προφίλ. Είναι η πλουσιότερη φυσική πηγή βιταμίνης Β12, έχει μέχρι 70% αμινοξέα και περιέχει ένα ολόκληρο φάσμα φυσικής καροτίνης και φυτοχρωμμάτων. Αυτά τα φυσικά τρόφιμα θα θρέψουν, θα ενεργοποιήσουν και θα καθαρίσουν το σώμα σας. Η καθημερινή κατανάλωση ακόμα και μικρής ποσότητας αυτής της συγκεντρωμένης τροφής θα ωφελήσει την υγεία σας.

Η SPIRULINA έχει μια μακροχρόνια τεκμηριωμένη ιστορία ως ασφαλές τρόφιμο. Για αιώνες οι Μεξικανοί και οι κάτοικοι γύρω από την λίμνη Τσαντ παραδοσιακά τη χρησιμοποιούν, ενώ ο FAO του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών είχε οργανώσει εκστρατείες για να ενθαρρύνει την κατανάλωση της SPIRULINA που έχει καλλιεργηθεί με φυσικό τρόπο.

Η SPIRULINA περιέχει τουλάχιστον 12 βιταμίνες, 11 ανόργανα άλατα, 4 σημαντικές χρωστικές ουσίες, 8 σημαντικά λιπαρά οξέα, 6 δευτερεύοντα λιπαρά οξέα, 8 βασικά αμινοξέα και 10 δευτερεύοντα αμινοξέα. Είναι μια πλούσια πηγή ενζύμων και άλλων ενδεχομένως σημαντικών θρεπτικών ουσιών και έχει μέχρι και 70% ιδιαίτερα εύπεπτων πρωτεϊνών. Η SPIRULINA επίσης περιέχει περισσότερη βήτα-καροτίνη από οποιαδήποτε τρόφιμο ολικής αλέσεως. Είναι η καλύτερη πηγή GLA (γ-Αινολενικού οξέως ή ω-6), είναι πλούσια στις βιταμίνες Β, ανόργανα άλατα, ιχνοστοιχεία, χλωροφύλλη και έχει άλλες σημαντικές θρεπτικές ουσίες όπως σουλφολιπίδια, Φυκοκυανίνη και Υπεροξειδική Δισμουτάση. Τα θρεπτικά συστατικά λόγω της ειδικής υγρής σύστασης είναι ιδιαίτερα εύπεπτα και αποτελούν ένα ιδανικό συμπλήρωμα για ανθρώπους όλων των ηλικιών και τρόπων ζωής.

Η SPIRULINA της K-LINK προέρχεται από τα αγροκτήματα Earthrise των Ηνωμένων Πολιτειών, τους μεγαλύτερους οικιακούς παραγωγούς στον κόσμο. Εκεί η οργανική Spirulina αναπτύσσεται σύμφωνα με τα υψηλά οργανικά πρότυπα, σε επιστημονικά ελεγχόμενες καλλιέργειες οι οποίες είναι σε αρμονία με το περιβάλλον και τη φύση. Το αγρόκτημα όπου καλλιεργείται η Spirulina είναι πιστοποιημένο από την αμερικανική «Natural Nutritional Foods Association» και έχει επίσης ISO 9001.

ΑΜΕΣΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΥΓΡΗΣ SPIRULINA

Δίνει άμεσα ενέργεια. Ενώ οι περισσότεροι οργανισμοί αποθηκεύουν την ενέργεια τους ως υδατάνθρακες τους οποίους το σώμα πρέπει να μετατρέψει στο γλυκογόνο για ενέργεια, η SPIRULINA αποθηκεύει την ενέργεια της ως γλυκογόνο απευθείας. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα απαιτεί λιγότερη πέψη για να ανακτήσει την ενέργεια της.

Φυσικό μέσο καθαρισμού. Η SPIRULINA καθαρίζει και αποτοξινώνει τα εσωτερικά όργανα του σώματος και βοηθά στην αποβολή τοξινών από το σώμα. Ωθεί επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στον καθαρισμό βακτηριακών μολύνσεων από τα όργανα."

Ισορροπημένο γεύμα. Η ΥΓΡΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ SPIRULINA τρέφει τους ανθρώπους με χωνευτικά προβλήματα και παρέχει τα απαραίτητα "πράσινα συστατικά" σε όσους δεν αρέσκονται στα φυσικά λαχανικά.

ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΥΓΡΗΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ SPIRULINA

- Η SPIRULINA βοηθά στη μείωση του επιπέδου χοληστερόλης και κατά συνέπεια του κινδύνου καρδιακών παθήσεων.
- Η SPIRULINA βοηθά στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.
- Η SPIRULINA βοηθά στην αναιμία προσφέροντας υψηλή βιολογική διαθεσιμότητα σιδήρου.
- Η ΥΓΡΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ SPIRULINA ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ. Η λήψη SPIRULINA πριν από γεύματα βοηθά στην καταστολή της όρεξης. Έτσι τρώτε λιγότερο και δεν αισθάνεστε τόσο πεινασμένοι όπως πριν.
- Η SPIRULINA είναι εξαιρετικά θρεπτική - υψηλή σε πρωτεΐνες, βήτα-καροτίνη, βιταμίνες συμπλέγματος Β, μέταλλα, ω-6, ένζυμα και μικροθρεπτικά συστατικά. Αισθανόμαστε πεινασμένοι όταν το απόθεμα γλυκόζης και αμινοξέων του αίματος είναι χαμηλά, έτσι είναι πολύ σημαντικό να κρατηθούν αυτά τα επίπεδα σε υψηλό επίπεδο κατά τη διάρκεια της δίαιτας. Οι πολυσακχαρίτες στη SPIRULINA βελτιώνουν τα επίπεδα γλυκόζης του αίματος, ενώ οι ιδιαίτερα εύπεπτες πρωτεΐνες της παρέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα.

Θρεπτική αξία της SPIRULINA:

-Η SPIRULINA είναι μια πλούσια πηγή ενζύμων και η καλύτερη πηγή φυσικού GLA (ω-6). To GLA είναι γνωστό ότι υποκινεί την ανάπτυξη, ενεργεί ως αντιφλεγμονώδες και ανακουφίζει τα αρθριτυίά συμπτώματα. -Η SPIRULINA είναι η πλουσιότερη πηγή πρωτεϊνών, περιέχοντας ως και 70%. σε σύγκριση με τα αυγά (12%), τη σόγια (35%), το βόειο κρέας (17%), το γάλα σε σκόνη (35%), τα φυστίκια (25%), τα σιτηρά (8-14%) και το πλήρες γάλα (3%). SPIRULINA είναι πλούσια σε βήτα-καροτίνη. Η βήτα καροτίνη της είναι 10 φορές υψηλότερη από αυτή του καρότου. Η βήτα-καροτίνη έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και διαδραματίζει ρόλο στην πρόληψη των καρδιακών παθήσεων. Η SPIRULINA περιέχει ολόκληρο το φάσμα των φυσικών μικτών φυτο-χρωστικών ουσιών καροτίνης και ξανθοφύλλης. Οι χρωστικές ουσίες της Spirulina περιλαμβάνουν τη χλωροφύλλη, τα καρωτινοειδή, τις φυκοκυανίνες και την υπεροξειδική δισμουτάση. Τα μέταλλα περιλαμβάνουν το ασβέστιο, το μαγνήσιο, το σίδηρο, το φώσφορο, το κάλιο, το νάτριο, το μαγγάνιο, τον ψευδάργυρο, το σελήνιο, τον χαλκό και το χρώμιο. Η Υγρή SPIRULINA της K-Link προέρχεται από καθαρή, χωρίς τροποποιήσεις φυσική οργανική spirulina 100% - που καλλιεργείται οικολογικά στο μεγαλύτερο αγρόκτημα spirulina στον κόσμο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, χωρίς φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα και άλλες ακαθαρσίες.

Οδηγίες χρήσεως: Ανακατέψτε 1 σακουλάκι (15ml) Spirulina σε 250ml. νερό ή άλλο τύπο αναψυκτικού. Μην υπερβαίνετε το 1 σακουλάκι την ημέρα. Το περιεχόμενο της συσκευασίας είναι 7 σακουλάκια.
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ:ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗCopyright 2005 @ e-fitnessclub.gr | Created by Webers