Δημιουργία Λογαριασμού.
Ξεχασμένος Κωδικός;

 
ΠροϊόνταΥγεία ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ
Rooibos SOD Τσάϊ 40τεμ.
Τιμή €14.00€

Το τσάι Rooibos (Rooibos SOD Tea) είναι ένα πολύτιμο ρόφημα υγείας χωρίς καφεΐνη με σημαντικά μεγαλύτερες ποσότητες του αντιοξειδωτικού ενζύμου «Υπεροξειδικη Δισμουτάση» (SOD-Super Oxide Dismutase) καθώς επίσης και άλλα αντιοξειδωτνκά που δεν βρίσκονται σε άλλα είδη τσαγιού, συμπεριλαμβανομένου και του πράσινου τσαγιού, κάνοντας έτσι το τσάι Rooibos μοναδικό και ασυγκρίτως ανώτερο.

Γιατί τσάι Rooibos;
 • Ένα φυσικό τσάι χωρίς καφεΐνη και με ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα τανίνης
 • Πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα όπως: Ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, μαγγάνιο, νάτριο και ψευδάργυρος. Μέταλλα που είναι σημαντικά στην ανάπτυξη των ισχυρών δοντιών και κοκάλων, βοηθούν στην διατήρηση της κανονικής λειτουργίας των μυών (συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς) και των νεύρων, κρατούν σταθερό τον καρδιακό ρυθμό, υποστηρίζουν ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθούν στην ρύθμιση των επιπέδων των ζαχάρων στο αίμα, εξισορροπούν την πίεση του αίματος, παίζουν σημαντικό ρόλο στον ενεργειακό μεταβολισμό και την πρωτεϊνική σύνθεση, ενώ ρυθμίζουν επίσης την ισορροπία του ύδατος (στην κατακράτηση υγρών) και των ηλεκτρολυτών του σώματος.
 • Περιέχει σημαντικές ποσότητες του αντιοξειδωτικού ενζύμου «Υπεροξειδικη Δισμουτάση» (SOD-Super Oxide Dismutase) καθώς και 50 φορές περισσότερα φλαβονοειδή από το πράσινο τσάι. Τα φλαβονοειδή είναι αντιοξειδωτικές ουσίες και είναι γνωστές για τα ευεργετικά τους αποτελέσματα στην υγεία μας. Λόγω των αντιοξειδωτικών τους ιδιοτήτων έχουν δράση ενάντια στους ιούς, ης αλλεργίες, τους όγκους και τις φλεγμονές
Ποια είναι τα οφέλη του τσαγιού Rooibos;
 • Ηρεμεί και καταπραΰνει το νευρικό σύστημα.
 • Βοηθά στην ρύθμιση του ύπνου, στην αϋπνία και στους πονοκεφάλους.
 • Διαλύει και αποτρέπει τη συγκέντρωση χοληστερόλης
 • Βελτιώνει την κυκλοφορία και βοηθά στη ρύθμιση της πίεσης του αίματος.
 • Ανακουφίζει το στομάχι και τα προβλήματα της χώνευσης τη ναυτία, τον εμετό, την καούρα, το στομαχικό έλκος και τη δυσκοιλιότητα
 • Ανακουφίζει από ερεθισμούς του δέρματος όπως τις δερματικές αλλεργίες, το έκζεμα και την ακμή
 • Καθυστερεί τη διαδικασία της γήρανσης και ενισχύει το μεταβολισμό, λόγω της παρουσίας της SOD-Υπεροξειδικής Δισμουτάσης.
Ποιος χρειάζεται το τσάι Rooibos;
 • Όσοι υποφέρουν από δυσκοιλιότητα και άλλες στομαχικές διαταραχές.
 • Όσοι υποφέρουν από υπέρταση και άλλα προβλήματα σχετικά με την κυκλοφορία του αίματος
 • Όσοι έχουν δυσκολία να χάσουν βάρος
 • Όσοι έχουν δερματικά προβλήματα και αλλεργίες
 • Όσοι έχουν άγχος και κουράζονται εύκολα
 • Όσοι έχουν διαταραχές του ύπνου.
 • Όσοι θέλουν να είναι υγιείς και να έχουν δυνατό αμυντικό σύστημα, ώστε να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά οι ασθένειες.
Το τσάι SOD Rooibos είναι ένα αληθινά μοναδικό αφέψημα με πλήρη γκάμα οφελών. Πίνεται ζεστό και κρύο, είναι κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις και όλες τις ώρες της ημέρας. Ένα πολύτιμο ρόφημα υγείας ιδανικό για όλους.


ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΣΑΙ SOD "ROOIBOS" ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Το τσάι SOD "Rooibos" είναι ένα αληθινά μοναδικό αφέψημα με πλήρες εύρος οφελών. Πίνεται ζεστό ή κρύο, είναι αναζωογονητικό και κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις. Λόγω της έλλειψης καφεΐνης μπορείτε να το απολαύσετε σε απεριόριστες ποσότητες όλες τις ώρες της ημέρας, ανεξαρτήτως στιγμής ή περίστασης:
 1. Το τσάι SOD "Rooibos" είναι απολύτως καθαρό και φυσικό δεδομένου ότι δεν περιέχει καμία πρόσθετη ουσία, συντηρητικό ή χρωστική.
 2. Το τσάι SOD "Rooibos" προτείνεται ιδιαίτερα σε ανθρώπους που πάσχουν από οξυθυμία, πονοκέφαλους, διαταραγμένο ύπνο ή αϋπνία, νευρική ένταση, ήπια κατάθλιψη ή υπερένταση, δεδομένου ότι δεν περιέχει ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΦΕΙΝΗ και έχει κατευναστική επίδραση στο κεντρικό νευρικό σύστημα.
 3. Το τσάι SOD "ROOIBOS" μπορεί επίσης να ανακουφίσει το στομάχι και τα χωνευτικά προβλήματα όπως τη ναυτία, τον εμετό, την καούρα, τα έλκη και τη δυσκοιλιότητα.
 4. Το τσάι SOD "Rooibos" έχει αντισπασμωδικές ιδιότητες, και αυτό επιτρέπει την ανακούφιση κραμπών του στομάχου και του κολικού στα νήπια.
 5. Το τσάι SOD "Rooibos" μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση προβλημάτων όπως το άσθμα, το αλλεργικό συνάχι και το έκζεμα.
 6. Το τσάι SOD "Rooibos" έχει κατευναστική επίδραση στο δέρμα, ανακουφίζοντας από τη φαγούρα και ορισμένους ερεθισμούς όπως το έκζεμα, τον ερεθισμό από τις πάνες και την ακμή όταν εφαρμόζεται άμεσα στην επηρεασθείσα περιοχή.
 7. Το τσάι SOD "Rooibos" είναι ένα ιδανικό ρόφημα για άτομα που ακολουθούν δίαιτα περιορισμένων θερμίδων.
 8. Η δυσμενής επίδραση των ελεύθερων ριζών (ενός υποπροϊόντος της κανονικής λειτουργίας των κυττάρων) στη διαδικασία της γήρανσης και στο ανοσοποιητικό σύστημα περιορίζεται από τις αντιοξειδωτικές ουσίες στο τσάι SOD "Rooibos".
 9. Το τσάι SOD "Rooibos" περιέχει επίσης σίδηρο, καθώς επίσης κάλιο και χαλκό. Αυτά τα μέταλλα είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του μεταβολισμού μας.
 10. Το τσάι SOD "Rooibos" μπορεί επίσης να συμπληρώσει τις καθημερινές ανάγκες μας για ασβέστιο, μαγγάνιο και κυρίως φθόριο που απαιτείται για την ανάπτυξη ισχυρών δοντιών και οστών.
 11. Το τσάι SOD "Rooibos" περιέχει ψευδάργυρο και «άλφα-υδροξύ» που τρέφουν το δέρμα, καθώς και μαγνήσιο που βοηθά να χτιστεί ένα υγιές νευρικό σύστημα.
 12. Δεδομένου ότι το τσάι SOD "Rooibos" δεν περιέχει ΟΞΑΛΙΚΟ ΟΞΥ μπορεί να καταναλωθεί ελεύθερα από άτομα που πάσχουν από πέτρες στα νεφρά.
 13. Το τσάι SOD "Rooibos" είναι μια ιδανική αρχή για τη μέρα, ξεδιψά θαυμάσια κατά τη διάρκεια της και τη νύχτα σας βοηθά να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε καλά.
ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΘΡΕΙΓΠΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΑΝΑ 200ML

Ασβέστιο (Co)Ενισχύει τα δόντια και τα κόκαλα1.0 9mg
Χαλκός (Cu)Ενισχύει τον μεταβολισμό0.07 mg
Φθόριο (F)Προάγει τα υγιή δόντια0.22mg
Σίδηρος (Fe)Βοηθά στη μεταφορά του οξυγόνου στο αίμα0.07 mg
Μαγνήσιο (Mg)Βοηθά να χτιστεί ένα υγιές νευρικό και μεταβολικό σύστημα1.57mg
μεταβολικό σύστημα Μαγγάνιο (Μη)Βοηθά στην ανάπτυξη των οστών0.04mg
Κάλιο (Κ)Ενισχύει τις μεταβολικές λειτουργίες7.12mg
Νάτριο (Να)Εξισορροπεί τα σωματικά υγρά6.16mg
Ψευδάργυρος (Ζη)Τρέφει το δέρμα0.04mg

ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ SOD "ROOIBOS":

Απλά βάλτε ένα σακουλάκι τσαγιού SOD «Rooibos» σε 1,5 λίτρο νερό. Μετά από περίπου 2-3 λεπτά είναι έτοιμο για σερβίρισμα.ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ:ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗCopyright 2005 @ e-fitnessclub.gr | Created by Webers