Δημιουργία Λογαριασμού.
Ξεχασμένος Κωδικός;

 
ΠροϊόνταΥγεία ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ ΥΓΡΗ 500ml
Τιμή €35.00€
Τα πλεονεκτήματα και η θετική επίδραση της K-Liquid Chlorophyll
1. Καθαρίζει - η χλωροφύλλη καθαρίζει το πεπτικό σύστημα, βοηθά στον καθαρισμό του αίματος, αποβάλλει τα βακτηρίδια,απολυμαίνει και αποτοξινώνει. 
2. Εξισορροπεί - η χλωροφύλλη μπορεί να ισορροπήσει τις ορμόνες και να ρυθμίσει την ισορροπία στο όξινο-αλκαλικό επίπεδο στο σώμα. Η οξύτητα του σώματος προκαλεί ασθένειες όπως: καρδιακές παθήσεις, αρθρίτιδα, υψηλή πίεση, εγκεφαλικά επεισόδια, διαβήτη, υψηλή χοληστερόλη, φλεγμονές.
3. Θρέφει - η χλωροφύλλη βοηθά στην παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, αποτελεί σπυδαίο αντιοξειδωτικό, υποκινεί την αναγέννηση κυττάρων.
4.Ομορφαίνει - η χλωροφύλλη διατηρεί την νεανικότητα του δέρματος με την εξάλειψη των ελεύθερων ριζών δίνοντας μας απαλότερο δέρμα, καθαρότερη επιδερμίδα και νεανική εμφάνιση.
Με τη διαδικασία της φωτοσύνθεσης η χλωροφύλλη πιάνει και αποθηκεύει την ενέργεια του φωτός του ήλιου. Αυτή η ενέργεια είναι απαραίτητη για να μεταβάλει το νερό(HΟ2) και το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) σε γλυκόζη (C6H1Ο6), την κύρια πηγή ενέργειας για την διαβίωση του οργανισμού μας.

Η ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ: Βιταμίνες Α,C και Ε - Ψευδάργυρο - Σελήνιο - Περιέχει ακόμα μέταλλα όπως κοβάλτιο,                                                                  χρώμιο,  φώσφορο, πυρίτιο, μαγγάνιο, μαγνήσιο, σίδηρο, κλπ.
         
Οδηγίες χρήσεως

Για την βελτίωση της υγείας οι ενήλικοι μπορούν να αναμείξουν τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα πριν από τα κύρια γεύματα ένα ή δύο κουτάλια της σούπας Κ-liquid Chlorophyll σε περίπου 250 ml. νερό λίγο πριν το γεύμα. Για τα παιδιά συστήνεται να αναμείξουν 1 κουταλάκι του γλυκού σε 250 ml.νερό. Επιπλέον συστήνεται μια υγιεινή διατροφή με πολλά λαχανικά πλούσια σε θρεπτικές ουσίες. Να πίνετε πολύ καθαρό νερό και να κάνετε μια υγιή ζωή. Εάν ασκείστε πολύ, πρέπει επίσης να δώσετε στο σώμα σας το χρόνο για να ξεκουραστεί. Μπορείτε να την πίνετε αρκετό καιρό χωρίς πρόβλημα γιατί έτσι μπορείτε να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.




ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ:



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝ



ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



Copyright 2005 @ e-fitnessclub.gr | Created by Webers