Δημιουργία Λογαριασμού.
Ξεχασμένος Κωδικός;

 
ΠροϊόνταΥγεία ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΚΙΝΟΤΑΚΑΡΑ το γνήσιο επίθεμα 10επιθ.
Τιμή €55.00€

To KINOTAKAPA είναι ένα ΝΕΟ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ, Ιαπωνέζικο, 100% φυσικό υγιεινό προϊόν, στηριγμένο σε επιστημονικές μελέτες διάρκειας 26 ετών, πάνω στην μακροζωία των δένδρων και την ικανότητα τους να επιβιώνουν στις πλέον αντίξοες συνθήκες.

Έχει φέρει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στο θέμα της υγείας διότι έχει την ικανότητα να αποβάλλει από τον οργανισμό μέσω των πελμάτων κατά την διάρκεια της νύχτας (ερεθίζοντας ρεφλεξολογικά σημεία) βαρέα μέταλλα όπως, π.χ. αλουμίνιο, κάδμιο, αρσενικό, μόλυβδο, υδράργυρο, νικέλιο και άλλα, τα οποία καταστρέφουν τα κύτταρα και είναι υπεύθυνα για πάρα πολλές ασθένειες (π.χ. άσθμα, αλλεργίες, αρθριτικά). Επίσης αποβάλλει βακτήρια, ιούς, παράσιτα, χοληστερίνη, ουρικό οξύ κλπ) που επιβαρύνουν τον οργανισμό μας και τον αρρωσταίνουν
.Τα εκπληκτικά αποτελέσματα που επιτυγχάνονται από την χρήση του KINOTAKAPA οφείλονται στις ιδιότητες που έχουν τα συστατικά του και είναι τα εξής:

Τουρμαλίνη (4%):
Είναι ένα φυσικό ορυκτό, το οποίο χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα αρνητικών ιόντων και υπέρυθρη - αβλαβή φυσικά - ακτινοβολία και ως συνέπεια έχει να διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, αναζωογονεί τα κύπαρα του δέρματος, αυξάνει την ροή του αίματος, διεγείρει τον υποθάλαμο νευροδιαβιβαστών συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού συστήματος, αυξάνει τη πνευματική εγρήγορση, δραστηριοποιεί τους ενδοκρινείς αδένες, ρυθμίζει τον μεταβολισμό, καταπολεμά την βουλιμία, βοηθά στον ύπνο, ρυθμίζει το καρδιαγγειακό σύστημα, σταθεροποιεί την πίεση του αίματος, εξισορροπεί τις συναισθηματικές εντάσεις. Τα αρνητικά ιόντα που περιέχει επίσης βοηθούν στο άσθμα.

Χιτοζάν (5%):
Η ουσία αυτή εξάγεται από το κέλυφος ενός κάβουρα. Περιέχει μικρομόρια που βοηθούν να κρατηθεί το σώμα ζεστό, αναζωογονεί το σύστημα, απορροφά λίπος, παγιδεύει τοξίνες, βαρέα μέταλλα, είναι αντιβακτηριακό, βοηθά στην επούλωση πληγών και φλεγμονών του δέρματος.

Δενδρική ρητίνη (30%):
Ρητινώδης ουσία των δένδρων της οξιάς, ιαπωνικής κερασιάς και βελανιδιάς. Αυτό το μίγμα των ουσιών απορροφά τοξίνες και θρέφει τα εσωτερικά όργανα.

Μαργαριταρόσκονη (4%):
Βοηθά στην ενεργειακή ισορροπία του σώματος, βελτιώνει την ενεργειακή δραστικότητα, αποβάλλει το στρες, ανακουφίζει τον επώδυνο φάρυγγα, καθαρίζει το δέρμα, αφαιρεί τις πανάδες και τα σημάδια γήρατος του δέρματος.

Πυρίτιο (4%):
Περιέχει ιχνοστοιχεία, υψηλής ττοιότητας πυρίτιο από το σφουγγάρι saliceus που έχει την ιδιότητα να βελτιώνει την αιματική κυκλοφορία.

Δεξτρίνη (50%):
Απορροφά τοξίνες και επιταγχύνει την ανταλλαγή του ύδατος μέσα στον οργανισμό.

Γλυκολικό οξύ (3%):
Φυσικό οξύ από φρούτα, κάνει απολέπιση από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, βοηθά την ενυδάτωση της επιδερμίδας, κάνει χυλίωση βαρέων μετάλλων, ισχυρό αντιοξειδωτικό.

To KINOTAKAPA δρα ευεργετικά:
• στο νευρικό σύστημα, καταπραύνοντας τον εκνευρισμό
• στην αποτοξίνωση του οργανισμού
• σε ρευματισμούς
• σε αρθριτικά
• σε πόνους αρθρώσεων και μυών
• σε τραυματισμούς και θλάσεις
• σε πρηξίματα και κατακράτηση υγρών
• σε ημικρανίες
• στη βελτίωση του κυκλοφορικού
• στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος
• στις αϋπνίες
• σε ουλίτιδες
• σε αυχενικό
• σε ιγμορίτιδες
• σε φλεβίτιδα
• στην ακμή
• στην κυτταρίτιδα
• στον καθαρισμό και την ανανέωση του δέρματος
• ρυθμίζει τον μεταβολισμό, καταπολεμά την βουλιμία
• Οξυγονώνει το αίμα

Λόγω παρουσίας μεγάλου αριθμού αρνητικών ιόντων, τα οποία δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες το ΚΙΝΟΤΑΚΑΡΑ έχει έντονη αντιοξειδωτική δράση.

Τα αποτελέσματα του ΚΙΝΟΤΑΚΑΡΑ είναι αισθητά μετά από 2 κιόλας επικολλήσεις. Το χρώμα τους εναλλάσσεται ανάλογα με το πρόβλημα κάθε οργανισμού σε:

Μαύρο: αν υπάρχει πρόβλημα στα νεφρά, κύστη, ουροποιητικό, ουρολοίμωξη.
Άσπρο: Μεσημβρινός Πνευμόνων, Μεσημβρινός Παχέως Εντέρου, αναπνευστικό σύστημα.
Κίτρινο: Μεσημβρινός Σπλήνας,Μεσημβρινός στομαχιού,κυκλοφορία αίματος, προβλήματα πέψης και ανοσοποιητικού συστήματος
.
Λεκέ σαν αίμα: Μεσημβρινός Καρδιάς, Μεσημβρινός λεπτού εντέρου, ψυχογενείς καταστάσεις, φλεγμονές.
Πράσινο: Μεσημβρινός Ήπατος, Μεσημβρινός χοληδόχου κύστεως, λιπώδης εκφύλιση ήπατος, αίσθηση ζέστης.

To KINOTAKAPA δημιουργήθηκε από την Δρ. Kawase Itsuko με σκοπό να εξασφαλίσει στους χρήστες της δια της οδού της αποτοξίνωσης, καλή διάθεση, ψυχοφυσική ισορροπία και σωστή λειτουργία του οργανισμού. Η Δρ. Kawase Itsuko για τις μελέτες της και την ανακάλυψη της σύνθεσης του KINOTAKAPA, βραβεύτηκε με το ιαπωνικό βραβείο " HIGASHIKUNINOMIYA COMMEMORATIVE PRIZE", ανωτάτη τιμητική διάκριση της - Ιαπωνίας Το 2001 έγινε μέλος της Ιαπωνικής Ακαδημίας Επιστημών
To KINOTAKAPA κυκλοφορεί από το 2001 στην Ιαπωνία, Αμερική, Καναδά, Ευρώπη

To KINOTAKARA είναι ένα προϊόν βελτίωσης της υγείας, σε μορφή επιθέματος, το οποίο επινοήθηκε από μια ομάδα Ιαπώνων επιστημόνων, η δε ανακάλυψη του βασίστηκε σε επιστημονικές μελέτες και εργαστηριακές δοκιμές. Οι εφευρέτες του εμπνεύστηκαν από την ανάλυση των διαδικασιών που παρατηρούνται στα φυσικά δασικά οικοσυστήματα.
Η πρωτεργάτρια της έρευνας και της θεραπείας Kinotakara, Δρ. Kawase Itsuko, βασίστηκε στην πρωτότυπη ιδέα της "εφόσον τα δένδρα μπορούν να αναπτύσσονται για πολύ μεγάλο διάστημα, η κατανόηση και ο εντοπισμός του ζωτικού σημείου της δύναμης τους, ίσως αποδεικνύετο χρήσιμος για τη διατήρηση της καλής υγείας και την παράταση της ζωής των ανθρώπων".
Η Δρ. Kawase Itsuko παρατηρούσε τα δένδρα και τις συνθήκες της ανάπτυξης τους από την παιδική της ηλικία. Είχε παρατηρήσει ότι τα δένδρα αναπτύσσονται αυτόνομα, ιδιαίτερα στα θαμνώδη δάση, δηλαδή χωρίς την υποστήριξη του ανθρώπου, και ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες και το περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλεται. Παρατήρησε επίσης ότι, χάρη στη διαδικασία καθαρισμού που λαμβάνει χώρα στο ριζικό σύστημα, ο κορμός, τα κλαδιά και τα φύλλα τροφοδοτούνται αποκλειστικά με νερό πολύ υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, το ιοντικό φορτίο του οξυγόνου, που είναι ένα από τα τελικά προϊόντα της φωτοσύνθεσης, και του περιβάλλοντος αέρα είναι πάντοτε αρνητικό. Σε πολλές εκδόσεις θα συναντήσετε την υπόθεση ότι τα αρνητικά ιόντα είναι η πηγή των ελεύθερων ριζών, που ενεργοποιούν τη διαδικασία της ανάπτυξης. Στην περίπτωση αυτή, αναφερόμαστε σε ιόντα που παράγονται από τις συσκευές ιονισμού, δηλαδή σε ελαφρά ιόντα με μικρή διάρκεια ζωής. Τα βαρέα ιόντα, που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής δεν παρουσιάζουν τέτοιου είδους επίδραση.
Με βάση όλα τα παραπάνω, εάν —υπεραπλουστεύοντας— υποθέσουμε ότι τα δασικά οικοσυστήματα μεταβολίζουν αφενός, το διοξείδιο του άνθρακα και τις άλλες ουσίες που μολύνουν τον αέρα, και αφετέρου το —πολύ συχνά κακής ποιότητας— νερό και αποδίδουν οξυγόνο, ιονισμένο αέρα με ισχυρό αρνητικό φορτίο και οργανική ύλη, η οποία περιέχει πολλές ιαματικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στην ιατρική, οδηγούμαστε στην υπόθεση ότι διαθέτουν ένα από τα πιο αποτελεσματικά αποτοξινωτικά συστήματα στη φύση.
Χρησιμοποιώντας τον προηγμένο εξοπλισμό της δυτικής τεχνολογίας, η Δρ. Kawase κατόρθωσε να εξάγει από τα δένδρα, ένα εκχύλισμα με ιαματικές ιδιότητες. Μετά από 26 χρόνια συνεχούς έρευνας, ανακάλυψε ότι τα προϊόντα της ρητίνης ορισμένων δένδρων, μεταξύ των οποίων το ξυλόξυδο, έχουν ισχυρές απορροφητικές ιδιότητες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φάρμακα, προσφέροντας ανακούφιση από τον πόνο ή τις φλεγμονές. Ειδικότερα το ξυλόξυδο της βελανιδιάς, της κερασιάς και της οξιάς, έχει ισχυρότατες αποτοξινωτικές ιδιότητες. Για την παρασκευή του τελικού προϊόντος, το ξυλόξυδο υποβάλλεται σε απόσταξη υπό υψηλή θερμοκρασία, και κατόπιν εμπλουτίζεται με τουρμαλίνη, χιτοσίνη, πούδρα μαργαριταριού, οργανικό πυρίτιο και δεξτρίνη. Στη συνέχεια το μίγμα μετατρέπεται σε σκόνη και συσκευάζεται σε σακουλάκια. Έτσι, παράγεται το Kinotakara, οι αποτοξινωτικές ιδιότητες του οποίου περιγράφονται στην έκδοση αυτή.

ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΜΑΤΟΣ KINOTAKARA
Το επίθεμα αποτελείται από τις ακόλουθες ουσίες σε κοκκιώδη μορφή:
Τουρμαλίνη - φυσικό ορυκτό, που ανακαλύφθηκε στη Βραζιλία και χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα αρνητικών ιόντων. Εκπέμπει υπέρυθρη ακτινοβολία και βελτιώνει την κυκλοφορία του ανθρώπινου οργανισμού.
Χιτοσίνη - ουσία που προέρχεται από το κέλυφος ενός οστρακόδερμου που συναντάται στις ακτές του νησιού Χοκάιντο. Η ουσία αυτή περιέχει υδατοδιαλυτα μικρομόρια, τα οποία βοηθούν το ανθρώπινο σώμα να διατηρείται ζεστό και αναζωογονούν γενικότερα τον οργανισμό.
Ξυλόξυδο - προέρχεται από την ρητίνη της οξιάς, της ιαπωνικής κερασιάς και της βελανιδιάς. Είναι ιδανική ιαματική ουσία για πολλές ασθένειες ενώ, μεταξύ άλλων, θρέφει τα εσωτερικά όργανα.
Πούδρα μαργαριταριού - σε μορφή ηφαιστειακής υάλου. Επηρεάζει την ενεργειακή ισορροπία του οργανισμού και βελτιώνει την ενεργειακή του επάρκεια.
Καθαρό πυρίτιο - πυρίτιο υψηλής ποιότητας που προέρχεται από το σπόγγο saliceus. Βελτιώνει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει την ιδιότητα του μείγματος να διεισδύει στους ιστούς.
Δεξτρίνη - υδατοδιαλυτός υδρογονάνθρακας. Επιταχύνει την ανταλλαγή νερού στο σύστημα και ενισχύει τη δράση των άλλων συστατικών του προϊόντος.
Όλα τα συστατικά είναι σε κοκκιώδη μορφή και συσκευάζονται σε σακουλάκια, η μια πλευρά των οποίων, η αποκαλούμενη «πλευρά επαφής», (δηλαδή η επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με το δέρμα του ασθενούς), είναι διάτρητη.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Το καλύτερο σημείο για την εφαρμογήτου επιθέματος είναι το πέλμα του ποδιού διότι εκεί, σύμφωνα με την παραδοσιακή κινέζικη ιατρική, βρίσκονται τα 61 από τα 360 σημεία βελονισμού που υπάρχουν συνολικά στο ανθρώπινο σώμα, ως επί το πλείστον στις γραμμές που ονομάζονται μεσημβρινοί. Σύμφωνα με την Ιατρική της Απω Ανατολής, η ευαισθησία των ποδιών, και η όψη της γλώσσας, του αφτιού και του προσώπου αντικατοπτρίζουν την κατάσταση των εσωτερικών οργάνων του ανθρώπου.
Η εφαρμογή του επιθέματος Kinotakara στα πόδια διεγείρει τα εσωτερικά όργανα και προκαλεί ανάλογα αποτελέσματα με το μασάζ. Η διαφορά είναι ότι, στην περίπτωση του μασάζ, τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται μηχανικά. Από την άλλη μεριά, η επίδραση του επιθέματος Kinotakara οφείλεται σε φυσικοχημική αντίδραση, με την οποία απομακρύνονται από τον οργανισμό οι τοξίνες και διεγείρονται οι απολήξεις υπό την επίδραση της υπέρυθρης ακτινοβολίας και της υψηλής συγκέντρωσης αρνητικών ιόντων.

Το επίθεμα Kinotakara επηρεάζει επίσηςτη λεμφική παροχέτευση. Η καλή λειτουργία αυτού του συστήματος είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τον οργανισμό.
Η σωστή παροχέτευση του λεμφικού συστήματος μπορεί να έχει εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα, όπως τα ακόλουθα:
α) περιορισμός των φλεγμονών
β) αποτοξίνωση του οργανισμού
γ) ανακούφιση χρονιών πόνων
δ) αναγέννηση των ιστών
ε) ανακούφιση από ιγμορίτιδα
στ) αναγέννηση του δέρματος
ζ) διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος
η) περιορισμός των συμπτωμάτων της χρόνιας κόπωσης και των μυϊκών πόνων
θ) επιβράδυνση της γήρανσης.

Αλλη ιδιότητα των επιθεμάτων είναι.ότι επιδρούν ως οσμωτικά καταπλάσματα. Είναι γνωστό ότι τα καταπλάσματα χρησιμοποιήθηκαν από τις απαρχές του ανθρώπινου πολιτισμού, ενώ είχαν εμφανιστεί πολύ νωρίτερα στο ζωικό βασίλειο. Πράγματι, έχει παρατηρηθεί ότι τα άρρωστα ή τα ανάπηρα ζώα, κυλιούνται ενστικτωδώς στη λάσπη, ελπίζοντας ότι θα απορροφήσει τις τοξίνες από το σώμα τους. Με τον τρόπο αυτό, γενικά επιτυγχάνουν να ανακουφισθούν από τους πόνους, γεγονός που είναι εντυπωσιακό. Αυτού του είδους οι παρατηρήσεις βοήθησαν να αποδειχθεί ότι τα καταπλάσματα ενισχύουν τη ροή του αίματος, χαλαρώνουν τους μύες και απομακρύνουν τις τοξίνες από την προσβληθείσα περιοχή του σώματος.
Αυτές οι ιδιότητες των καταπλασμάτων είναι, από επιστημονικής άποψης, αποτέλεσμα της οσμωτικής απόκλισης, δηλαδή της διαφοράς στη συγκέντρωση κάποιας ουσίας εκατέρωθεν μιας διαπερατής ή ημιπερατής μεμβράνης. Η εξίσωση των δύο συγκεντρώσεων επιτυγχάνεται με τη μετανάστευση μορίων διαμέσου της μεμβράνης. Η ίδια αρχή εξηγεί τις μετακινήσεις μορίων διαμέσου των μεμβρανών του ανθρώπινου οργανισμού. Καθώς οι τοξίνες στο εσωτερικό του οργανισμού βρίσκονται σε υψηλότερη συγκέντρωση απο οτι στο περιβάλλον, εμφανίζουν μια φυσική προδιάθεση να απομακρυνθούν από το σώμα. Ισχύει βεβαίως και το αντίθετο, γι´ αυτό τα επιθέματα χρησιμοποιούνται επίσης για την διαδερμική (διαμέσου του δέρματος) εισαγωγή θεραπευτικών ουσιών στον οργανισμό. Το Kinotakara προορίζεται πρώτα από όλα για τη θεραπεία των φλεγμονών, την ανακούφιση του πόνου και την απορρόφηση του πύου από μολυσμένα τραύματα, έλκη και φλύκταινες. Τα επιθέματα αποτελούν εξαίρετο μέσο απομάκρυνσης των τοξινών από τον οργανισιιο. Έτσι, ανανεώνεται το ανοσοποιητικό, το νευρικό και το ορμονικό σύστημα.
Το τελευταίο στοιχείο της Ίαματικής δράσης του Kinotakara που περιγράφεται είναι η επίδραση δια της άπω υπέρυθρης ακτινοβολίας:

ΑΠΩ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ (FIR-FAR INFRARED RADIATION)
Η άπω υπέρυθρη ακτινοβολία (FIR) είναι μη ορατή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, με συχνότητες που βρίσκονται δίπλα στο ερυθρό άκρο του ορατού φάσματος. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η FIR επιδρά στον οργανισμό και επιπλέον είναι ασφαλής και δεν έχει επιβλαβές θερμικό αποτέλεσμα. Μια έρευνα που παρουσιάστηκε το 1993 επιβεβαίωσε την ικανότητα της ακτινοβολίας FIR να διεγείρει τη δραστηριότητα των κυττάρων του αίματος, βελτιώνοντας σημαντικά την απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος. Το 2002, οι Υοο και Park με άρθρο που δημοσίευσαν επιβεβαίωσαν ότι η ακτινοβολία FIR αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος και αυξάνει τη ροή του αίματος. Η ακτινοβολία FIR επιδρά διεγείροντας τον υποθάλαμο, δηλαδή την περιοχή του εγκεφάλου που ευθύνεται για την παραγωγή των νευροδιαβιβαστών, οι οποίοι επηρεάζουν πολλές λειτουργίες του οργανισμού.

Διεγείρει επίσης τα ακόλουθα:

1. το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα
2. το συμπαθητικό νευρικό σύστημα
3. τη λειτουργία των ενδοκρινών αδένων
Συνεπώς, επιδρά στις εξής λειτουργίες:
1. στην κατανομή των συστημικών υγρών
2. στην πρόσληψη τροφής
3. στην θερμοκρασία του σώματος
4. στον ύπνο
5. στο καρδιαγγειακό σύστημα (σφυγμός, πίεση αίματος, αναπνοή)
6. στα συναισθήματα


ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Στις παρακάτω περιπτώσεις πρέπει να λαμβάνονται προφυλάξεις κατά τη χρήση των επιθεμάτων:
- όταν υπάρχει καρδιακή νόσος
- κατά τη χρήση παραγόντων αιμοποίησης
- κατά την εγκυμοσύνη (σχετική ένδειξη)
- σε παιδιά ηλικίας μικρότερης των 3 ετών (σχετική ένδειξη)
- σε ασθενείς με εμφυτεύματα
- σε ασθενείς με καρδιακό βηματοδότη
Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον ιατρικό μας σύμβουλο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΜΑΤΟΣ
Η αποτοξινωτική δράση του Kinotakara γίνεται αντιληπτή λίγες μόνον ώρες μετά τη χρήση του, εφόσον τοποθετηθεί σωστά. Το χρώμα του επιθέματος αλλάζει από λευκό σε καφέ, γκρίζο, κόκκινο, σκούρο καφέ και πράσινο ή ακόμη και μαύρο. Αυτή η αλλαγή υποδεικνύει τη μερική απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό.
Κατά τις πρώτες χρήσεις του Kinotakara, ενδέχεται να παρατηρηθεί ελαφρά τάνυση των μυών, αίσθημα «τσιμπήματος βελόνας», ταχύτερη κυκλοφορία του αίματος και αίσθημα ζέστης στα πόδια. Συχνά, μετά από 3-4 ημέρες εφαρμογής του επιθέματος, παρατηρείται έντονη εφίδρωση του σώματος ή / και δυσάρεστη οσμή του ιδρώτα. Είναι φυσιολογικά συμπτώματα που οφείλονται στην επίδραση του Kinotakara και δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν. Η περαιτέρω χρήση του επιθέματος τις επόμενες 3 μέρες θα σας
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ:ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗCopyright 2005 @ e-fitnessclub.gr | Created by Webers