Δημιουργία Λογαριασμού.
Ξεχασμένος Κωδικός;

 
ΠροϊόνταΥγεία ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ
Ervamatin λοσιόν τριχόπτωσης-αναγέννησης μαλλιών
μέγεθος


                                                                                                                                    
 Μονή συσκευάσια 1x200ml=39,00€         Διπλή συσκευάσια 2x200ml=64,00€

Η λοσιόν Ervamatin είναι ένα κλινικά ελεγμένο υποαλεργικό και ατοξικό προϊόν που δίνει λύση στα προβλήματα ανδρών και γυναικών κάθε ηλικίας.

:: Τριχόπτωση
:: Σμηγματόρροια
:: Πιτυρίδα
:: Μικρή ή ακόμη και μεγάλη φαλάκρα

Η απώλεια των μαλλιών παρουσιάζεται σε μικρούς και μεγάλους, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες με διαρκώς αυξανόμενο ρυθμό λόγω της μόλυνσης του περιβάλλοντος, του ήλιου, του στρες, της κληρονομικότητας κλπ.
Αρκετά προϊόντα που όπως λένε αντιμετωπίζουν το πρόβλημα έχουν κάνει κατά καιρούς την εμφάνισή τους στην αγορά με μηδενικά ή ελάχιστα αποτελέσματα.
Πολλές δε φορές εξαιτίας της ισχυρής χημικής τους σύνθεσης, μπορεί να προκαλέσουν και άλλα προβλήματα υγείας.

Η σύγχρονη γνώση της βιοχημείας αποκαλύπτει ότι η φαλάκρα οφείλεται σε τρείς βασικές αιτίες:

:: Ανεπαρκής περιφερειακή κυκλοφορία του αίματος.

:: Μεταλλαγή της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη από ένζυμο που προκαλεί την μεταλλαγή, με αποτέλεσμα την προοδευτική ατροφία των θυλάκων.

:: Υπερβολική σμηγματόρροια και παρουσία μυκήτων που μολύνουν το κρανίο.

Σε μελέτες που έγιναν στα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα της Λατινικής Αμερικής, όπως το Κέντρο Φυσικών και Βιολογικών ερευνών Λατ. Αμερικής (CENLA) και το Εργαστήριο Πυρηνικής Φυσικής των Ηνωμένων Εθνών (UNO) απέδειξαν ότι η λοσιόν Ervamatin αυξάνει την κατανομή της τροφής στο τριχωτό της κεφαλής βελτιώνοντας έτσι την θρέψη των ριζών. Ταυτόχρονα, δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μυκήτων. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Η πλήρης αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων επιτυγχάνεται με το εκπληκτικό προϊόν, τη λοσιόν Ervamatin.
Ένα φυτικό προϊόν που η σύνθεσή του είναι μόνο από βότανα ικανά τόσο να σταματούν την τριχόπτωση, όσο και να ανανεώνουν τις σχεδόν κατεστραμμένες και σχεδόν ατροφικές ρίζες του τριχωτού της κεφαλής.   

Η λοσιόν Ervamatin εφ´ όσον χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες, ενεργεί με αποτέλεσμα στο 100% των περιπτώσεων, σταματά την τριχόπτωση αναπτύσοντας νέα τριχοφυία, ενώ φθάνει το απίστευτο ποσοστό του 81% των περιπτώσεων όπου επαναδραστηριοποιεί τις σχεδόν ατροφικές ρίζες ακόμη και σε προχωρημένα στάδια απώλειας των μαλλιών.

Με τη φυτική της σύνθεση, η λοσιόν Ervamatin διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία στην περιοχή του κεφαλιού μας επιτρέποντας έτσι καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Η λοσιόν Ervamatin είναι ένα παγκόσμια κατοχυρωμένο προϊόν και είναι το μόνο που ενεργεί στις βασικές αιτίες της απώλειες των μαλλιών και της φαλάκρας,χωρίς να έχει οποιασδήποτε φύσεως παρενέργιες. Η λοσιόν Ervamatin θα σας δώσει τα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν. Εάν το πρόβλημά σας είναι τα λίγα μαλλιά, τα αδύνατα μαλλιά, η τριχόπτωση, η σμηγματόρροια, η πυτιρίδα, ανεξαρτήτως της ηλικίας του παθόντος, η απάντηση είναι μία και μοναδική, Ervamatin.
Ακριβώς, γιατί η λειτουργία των βοτάνων που συνθέτουν τη λοσιόν είναι τόσο αποτελεσματική στην αναγέννηση των θυλάκων, αναστέλλοντας τους παράγοντες που ατροφούν και σιγά σιγά καταστρέφουν τις ρίζες των τριχών.ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ:ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗCopyright 2005 @ e-fitnessclub.gr | Created by Webers