Δημιουργία Λογαριασμού.
Ξεχασμένος Κωδικός;

 
ΠροϊόνταΥγεία ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ
Amazon Spray Anti - Tobacco
Τιμή €25.00€


Ο εγκέφαλος των καπνιστών υποφέρει από 200 τουλάχιστον κρίσεις νικοτίνης την ημέρα, που σημαίνει χιλιάδες κρίσεις το χρόνο. Κανένα φάρμακο η άλλη ουσία δεν δρα με τέτοια ένταση και μέγεθος, προκαλώντας τέτοια βλάβη, πλήττοντας πρακτικά όλα τα ζωτικά όργανα του σώματος.

 

Προβληματισμένες με το υψηλό ποσοστό θανάτων που προκαλούνται από τη χημική εξάρτηση στον καπνό, η Υπηρεσία Αναλύσεων και Επιστημονικών Ερευνών της Βραζιλίας (DEPEC) σε συνεργασία με την Αντικαρκινική Εταιρεία , (ΑNPPC - Brazilian Association for Cancer Aid and Prevention ), αποφάσισαν να καινοτομήσουν σε τεχνολογικές μελέτες, οι οποίες και απέδειξαν την αποτελεσματικότητα της αγωγής κατά του καπνίσματος μέσω της φόρμουλας του υγιεινού στοματικού Σπρέι ΑMAZON ANTI TOBACCO, του Οίκου Ερευνών OPIBRA GROUP.
Στις μελέτες συμμετείχαν 5.547 εθισμένοι καπνιστές. Το 96% έκοψε το κάπνισμα μόνιμα.

To ΑΜΑΖΟΝ ΑΝΤΙ ΤΟΒΑCCO SPRAY, δημιουργεί ανταγωνιστική προς τη νικοτίνη δράση και προκαλεί απέχθεια προς τη γεύση του τσιγάρου και του καπνού γενικότερα.

To ΑΜΑΖΟΝ ΑΝΤΙ ΤΟΒΑCCO SPRAY αποτελεί το απόλυτο μοναδικό φυτικό προϊόν, για την αντιμετώπιση και διακοπή του καπνίσματος, σε όσους επιθυμούν ή πρέπει να κόψουν το κάπνισμα.
Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα , γρήγορα και κυρίως χωρίς οποιαδήποτε παρενέργεια.
Αντίθετα με τη χρήση του επιτυγχάνεται η γενικότερη υγιεινή του στόματος και του βρογχικού συστήματος.

Έτσι, σε λίγες μέρες και ανεξάρτητα από τον ήδη εθισμό στη νικοτίνη, μπορούμε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να απαλλαγούμε από τη χειρότερη συνήθεια, που προκαλεί τη μεγαλύτερη ζημιά στην υγεία. Χωρίς να παχύνουμε, δεδομένου ότι η χρήση του Amazon Anti Τobacco μετριάζει επίσης την τάση του φαγητού, που συμβαίνει σε πολλούς μετά την διακοπή του καπνίσματος.
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ:ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗCopyright 2005 @ e-fitnessclub.gr | Created by Webers