Δημιουργία Λογαριασμού.
Ξεχασμένος Κωδικός;

 
ΠροϊόνταΥγεία ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ Φυσικοί Χυμοί Αλόης
196 - Forever Freedom
Τιμή €38.25€

Ο Χυμός Forever Freedom συνδυάζει το Ζελέ Αλόης Βέρα με ουσίες που συμβάλλουν στην διατήρηση της σωστής λειτουργίας και κινητικότητας των αρθρώσεων, σε μια νόστιμη σύνθεση με γεύση πορτοκάλι.
Πήραμε Θειική Γλυκοζαμίνη και Θειική Χονδροϊχίνη —δυο φυσικά στοιχεία, που έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στη διατήρηση της υγιούς λειτουργίας και κινητικότητας των αρθρώσεων- και τις συνδυάσαμε με το Ζελέ Αλόης Βέρα. Σε αυτό τον συνδυασμό προσθέσαμε βιταμίνη C και MSM, μια πρωταρχική πηγή βιοδιαθέσιμου θείου, που χρειάζεται το σώμα, προκειμένου να διατηρήσει υγιείς τους συνδετικούς ιστούς και τη λειτουργία των αρθρώσεων.
Η θειική Γλυκοζαμίνη και η θειική Χονδροϊτίνη είναι φυσικές ουσίες, που συμβάλλουν στη διατήρηση της δομής και υγείας των χόνδρων, διατηρώντας αυτό το φυσικό «αμορτισέρ» σωστά ενυδατωμένο. Συμβάλλουν επίσης στη διατήρηση του λιπαντικού υγρού μέσα στην άρθρωση στα σωστά επίπεδα ρευστότητας, ώστε να επιτρέπουν στη μια επιφάνεια να κινείται ελεύθερα πάνω στην άλλη. Καθώς το σώμα γερνάει, είναι όλο και λιγότερο ικανό να παράγει αυτά τα φυσικά στοιχεία, πράγμα το οποίο ενδέχεται να οδηγήσει στη «φθορά» των αρθρώσεων.
To Forever Freedom προσφέρει τις συνήθεις προτεινόμενες ποσότητες θειικής Γλυ-κοζαμίνης (1500 mg), θειικής Χονδροϊτίνης (120mg) συν 750mg MSM και 250mg Βιταμίνης C ανά μερίδα 120 ml.
Όταν συνδυάζονται θειική Γλυκοζαμίνη και θειική Χονδροϊτίνη, Βιταμίνη C και MSM αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στην φθορά. Όπως και με άλλα προϊόντα της FLP, αυτά τα θρεπτικά στοιχεία προέρχονται από φυσικές πηγές και θεωρούνται εξαιρετικά ασφαλή. To Forever Freedom αποτελεί ένα πρακτικό και θρεπτικό τρόπο για να αρχίσετε την ημέρα σας!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ζελέ Αλόης Βέρα, Σορβιτόλη, Συμπύκνωμα Φυσικού Χυμού Πορτοκαλιού (Γεύση), Φρουκτόζη, θειική Γλυκοζαμίνη, θεϊκή Χονδροϊτίνη, Φυσικό Άρωμα Πορτοκαλιού, Μεθυλσουλφονιλομεθανικό Ασκορβικό Οξύ (Αντιοξειδωτικό), Κιτρικό Οξύ, Σορβικό Κάλιο (για την προστασία της γεύσης), Βεν-ζοϊκό Νάτριο, Τοκοφερόλη (Αντιοξειδωτικό).
Διατροφικές Πληροφορίες
Ποσότητα Δοσολογίας 8 fl. Oz (240ml)
Δοσολογίες ανά Συσκευασία περίπου 4
Ποσότητα ανά Δοσολογία
Θερμίδες  70 
% Ημερήσιες Τιμε´ς*
Συνολικό Λίπος Og 0%
Νάτριο  280mg 12%
Σύνολο Υδατανθράκων  15g 5%
Σάκχαρα  7g Πρωτείνη  3g
*Οι Εκατοστιαίες Ημερήσιες Τιμε´ς βασίζονται σε μια διατροφή 2000 θερμίδων.

33.8 fl οζ (1 λίτρο).
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανακινείστε καλά. Πίνετε 60 έως 120 ml
ημερησίως.
• Μοναδικό παρασκεύασμα που δια
τίθεται σε μορφή ροφήματος
Αλόης, προσφέροντας έναν -θρεπτι
κό τρόπο να αμυνθείτε ενάντια στα
σημάδια φθοράς των αρθρώσεων.
• Ευκολότερη αφομοίωση λόγω του
φορέα Αλόης Βέρα.
• Περιέχει ουσίες που βρίσκονται σε
φυσική μορφή στις αρθρώσεις.
ΚΩΔΙΚΟΣ #196
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ:ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗCopyright 2005 @ e-fitnessclub.gr | Created by Webers