Δημιουργία Λογαριασμού.
Ξεχασμένος Κωδικός;

 
Νέα Προϊόντα
Βιολογικο Manuka Honey 340g (UMF+10)
Τιμή €19.99€

Το Manuka μέλι είναι ένας τύπος μελιού που έχει μεγάλη αξία στην αγορά γιατί έχει ένα ξεχωριστό άρωμα ή κάποια άλλα χαρακτηριστικά χάρη στο ότι προέρχεται κυρίως από το νέκταρ από ένα είδος φυτού. Ενώ τα άλλα μέλια έχουν κάποια ιατρική αξία, το ενεργό Manuka μέλι που περιέχει το Μοναδικό Manuka Παράγοντα (UMF) έχει αποδειχθεί ότι έχει υψηλότερη αντιβακτηριδιακή δράση από άλλα δοκιμασμένα μέλια.

Το Manuka μέλι είναι επίσης γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές και φυσικές αντιβιοτικές του ιδιότητες. Εξετάζεται τώρα στα νοσοκομεία και από ερευνητικές ομάδες για τον καρκίνο για να ελεγχθεί πόσο αποτελεσματικό είναι στην επούλωση πληγών μετά την εγχείριση. Παραδοσιακά χορηγείται για στομαχικές, φαρυγγικές και δερματικές ασθένειες και οι παράγοντες 18+ και 20+ είναι κατάλληλοι για εξωτερική χρήση, εφαρμόζοντας το προϊόν κατευθείαν στην πληγή.

Υπάρχουν Manuka με διαφορετική ισχύ από 5+ μέχρι 20+ και αυτό που θα επιλέξετε εξαρτάται από τη χρήση για την οποία προορίζεται. Όσο μικρότερο είναι το νούμερο (UMF) τόσο μικρότερη είναι η δράση του ή η δύναμή του. Αυτά με μικρότερη ισχύ είναι κατάλληλα για γενική χρήση καλής κατάστασης του οργανισμού και ως προληπτικά ασθένειας, ενώ αυτά με μεγαλύτερο νούμερο είναι κατάλληλα για θεραπευτική χρήση. Το Manuka μπορεί να είναι ακριβό, αλλά είναι αλήθεια ότι παίρνετε ό,τι πληρώνετε για αυτό το προϊόν. Το θετικό είναι ότι τα αποτελέσματα είναι συνήθως άμεσα και τις περισσότερες φορές αξίζει να κάνετε αυτή την επένδυση.

Το ενεργό Manuka μέλι της Νέας Ζηλανδίας χρησιμοποιείται ως ένα φυσικό προϊόν τόσο για εσωτερική χρήση όσο και για τοπική πάνω στο δέρμα. Η μελισσοθεραπεία, ένα όνομα που έχει δοθεί για να χαρακτηρίσει τη θεραπεία με φυσικό μέλι, έχει χρησιμοποιηθεί από διάφορους πολιτισμούς ανά την ιστορία. Τέτοιες χρήσεις τώρα επανεξετάζονται στο σύγχρονο κόσμο καθώς ήρθαν στο φως νέες έρευνες για τις ιδιότητες και τις χρήσεις του ενεργού Manuka μελιού.

Αλλά δεν είναι όλα τα Manuka μέλια ενεργά. Το επίπεδο μόλυνσης είναι σχεδόν μηδενικό στη Νέα Ζηλανδία. Δεν είναι ακόμα πλήρως εξακριβωμένο γιατί μόνο μερικά Manuka μέλια έχουν αντιμικροβιακές ιδιότητες και όχι άλλα μέλια. Η παρουσία αυτής της δράσης μπορεί να εντοπιστεί από τον εργαστηριακό έλεγχο, που διεξάγεται από τη Μονάδα Έρευνας Μελιού στο Πανεπιστήμιο του Waikato της Νέας Ζηλανδίας. Το μέλι που εξετάζεται και πιστοποιείται ότι έχει επίπεδο 10 ή περισσότερο με την UMF κλίμακα, αναφέρεται ως "Ενεργό".

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ:ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗCopyright 2005 @ e-fitnessclub.gr | Created by Webers