Δημιουργία Λογαριασμού.
Ξεχασμένος Κωδικός;

 
Νέα Προϊόντα
HEMP OIL ψυχρής έκθλιξης 500ml Ω3-Ω6-Ω9
Τιμή €22.95€
Βιολογικό HEMP OIL σπόρου κάνναβης ψυχρής έκθλιξης 260ml πλούσια και η πλέον ισορροπημένη πηγή  Ω 3 - Ω 6 - Ω9 λιπαρών οξέων


Όπως το ίδιο όνομα λέει, το λάδι προέρχεται από τους σπόρους κάνναβης και έχει μια ήπια, ελαφριά γεύση ξηρών καρπών και είναι ιδανικό για τις σαλάτες, τις σάλτσες σαλάτας, τη μαγιονέζα κ.λπ.Το HEMP OIL είναι αναγνωρισμένο από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ  ως  το πιο ισορροπημένο έλαιο της φύσης για την ανθρώπινη διατροφή (σε αναλογία 3:1 τα Ω 6 ως προς Ω 3, είναι η τέλεια ισορροπία των ουσιαστικών λιπαρών οξέων (EFA) ωμέγα 3, 6 και 9 που ταιριάζει με τις απαιτήσεις του σώματός μας) και είναι εύκολα εύπεπτο. Το λάδι κάνναβης έχει το 80% τις περιεκτικότητας του σε Ω 3, Ω 6 και Ω 9. στην πραγματικότητα αυτό καλύπτει όλες τις ανάγκες μας σε ουσιαστικά λιπαρά οξέα (EFA). Το σώμα μας είναι ανίκανο να τα παράγει από μόνο του όποτε πρέπει απαραίτητα να τα εντάξουμε στην διατροφή μας.
ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ:

1-Εκζεμα-ανοιγμα του δέρματος.
2-Απωλεια μαλλιών
3-Εκφυλιση στο ήπαρ και τα νεφρά.
4-Διαταραχες συμπεριφοράς
5-Παρατεταμένη επούλωση τραυμάτων
6-Ξηρανση των αδένων
7-Ευαισθησια στις λοιμώξεις.
8-Αποβολες σε γυναίκες
9-Καρδια & κυκλοφοριακά προβλήματα
10- Αρθρίτιδα
11- Καθυστέρηση ανάπτυξη
12-Στειρωτητα στους άνδρες
13-Υπερβολικη εφίδρωση συνοδευόμενη από δίψα
14- στα παιδιά επιβρανδυση ανάπτυξης κυρίως στον εγκέφαλο  κ.α.Θρεπτικές πληροφορίεςΑνά 5ml
Ανά 100ml
Ενέργεια
166 KJ/40kcal3311 KJ/807 kca
Πρωτεΐνη
<0.100mg<0.1g
Υδατάνθρακες
300mg6.1g
Λίπος
4.350mg87.00g
Από το οποίο


Saturates390mg7.83g
μονοακορεστα (Omega 7 & 9)
530mg
10.70g
Πολυακορεστα
3.400mg
68.06g
Από τα οποία


Άλφα λινολενικό οξύ (Omega 3)
830mg16.55g
Λινελαϊκό οξύ (Omega 6)
2.500mg
50.03g
Γάμα Λινολενικό οξύ (Omega 6)70mg
1.48g


Τα τρία είδη ωμέγα 3 λιπαρών οξέων που είναι γνωστά είναι το άλφα λινολεϊκό οξύ (ALA) το εικοσαπεντανοϊκό οξύ (ΕPA) και το δεκαεξανοϊκό οξύ (DHA). Το άλφα λινολεϊκό οξύ (ALA) βρίσκεται στο hemp oil κ.α. Τα άλλα δύο είδη λιπαρών οξέων (το εικοσαπεντανοϊκό οξύ και το δεκαεξανοϊκό οξύ) είναι ιχθυέλαια και τα βρίσκουμε σε λιπαρά ψάρια όπως το σκουμπρί, ο σολομός, η ρέγκα, ο φρέσκος τόνος και οι σαρδέλες. Όταν προσλαμβάνουμε άλφα λινολεϊκό οξύ (ALA) από τη διατροφή μας, αυτό μετατρέπεται σε εικοσαπεντανοϊκό οξύ (ΕPA) και δεκαεξανοϊκό οξύ (DHA), τα οποία είναι πιο εύκολα για χρήση από τον οργανισμό μας, ο οποίος είναι προορισμένος να αφομοιώνει φυτικές τροφές. Το πράσινο χρώμα στο HEMP OIL οφείλετε στην υψηλή περιεκτικότητα σε ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ.

Είναι απαραίτητο να τονίσουμε ότι αυτό που παίζει μεγάλο ρόλο είναι η σωστή αναλογία πρόσληψης των Ω 3 λιπαρών οξέων σε σχέση με τα ωμέγα 6 λιπαρά οξέα, μια άλλη απαραίτητη για τον οργανισμό κατηγορία λιπαρών οξέων που την προσλαμβάνουμε από το  HEMP OIL. Αξίζει να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία σε ένα από τα ωμέγα-6, λιπαρά οξέα,το Γάμα Λινολεϊκό Οξύ (GLA). Πράγματι, το GLA, έχει αντιφλεγμονικές, αντιαρθριτικές, αντικαρκινικές και αντιδιαβητικές ιδιότητες, ενώ είναι πολύ σημαντικό για την υγεία και την ελαστικότητα του δέρματος, καθώς και για την υγεία και εμφάνιση των νυχιών.

Έρευνες έχουν δήξει ότι η σωστή αναλογία πρόσληψης Ω 3 λιπαρών οξέων σε σχέση με τα Ω 6 λιπαρά οξέα. (που είναι 1 έως 4 φορές περισσότερα ωμέγα 6 λιπαρά οξέα σε σχέση με τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα) έχει καρδιοπροστατευτική και αντιθρομβωτική δράση. Είναι πλέον γεγονός ότι η αυξημένη πρόσληψη ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, μέσω  κάποιου συμπληρώματος διατροφής όπως το HEMP OIL πλούσιο σε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα οδηγεί μακροπρόθεσμα σε μείωση της κακής (LDL) χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων. Υπάρχουν ερευνητικές ενδείξεις ότι τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα έχουν αντιυπερτασική δράση και μπορούν να οδηγήσουν σε μείωση του κινδύνου θανάτου από εγκεφαλικό επεισόδιο.Τα άτομα που πάσχουν από ζαχαρώδη διαβήτη μπορούν και αυτά να επωφεληθούν από τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι η κατανάλωση τους συντελεί στην καλύτερη ρύθμιση της γλυκόζης του αίματος και την αύξηση των επιπέδων της καλής (HDL) χοληστερίνης.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την ωφέλιμη δράση των Ω 3 λιπαρών οξέων στους πόνους που οφείλονται στην οστεοαρθρίτιδα, λόγω της συμβολής τους στη μείωση της φλεγμονής στην περιοχή της άρθρωσης. Ακόμα υπάρχουν ενδείξεις ότι τα Ω 3 λιπαρά οξέα συντελούν στην αύξηση των επιπέδων ασβεστίου στα οστά και κατά συνέπεια συντελούν στην προφύλαξη της πυκνότητας των οστών και την μείωση του κινδύνου παρουσίας οστεοπόρωσης.

Έρευνες σε άτομα με διπολική κατάθλιψη και σχιζοφρένια έδειξαν μείωση των συμπτωμάτων και της δοσολογίας των ψυχοφαρμάκων μετά από χρήση συμπληρωμάτων ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, Ακόμα η επικουρική δράση των ωμέγα 3 για την ίαση των εγκαυμάτων, τη μείωση της φωτοευαισθησίας από τις ακτίνες UV και τη θεραπεία κατά της ψωρίασης είναι πλέον ευρέως γνωστή, ενώ η προστατευτική τους δράση για ορισμένες μορφές καρκίνου όπως του προστάτη, του στήθους και του λεπτού εντέρου βρίσκεται υπό διερεύνηση. 

Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε σε ένα λιπαρό οξύ, το ελαϊκό οξύ (ωμέγα -9), έχει ευεργετικότατη επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι μειώνει τον κίνδυνο του καρκίνου, ιδίως του ορθού και του παχέος εντέρου, του στήθος, του προστάτη του παγκρέατος και του ενδομητρίου.Συμπερασματικά, τα οφέλη των ωμέγα λιπαρών οξέων, είναι πολλαπλά, για αυτό καλό θα ήταν να τα εντάξουμε στη διατροφή μας, με τη χρήση του HEMP OIL.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ:ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗCopyright 2005 @ e-fitnessclub.gr | Created by Webers