Δημιουργία Λογαριασμού.
Ξεχασμένος Κωδικός;

 
Νέα Προϊόντα
MACA σε σκόνη 250gr/σακ.
Τιμή €10.95€
ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ρίζα MACA απο το Περού σε σκόνη 250γρ./σακ. ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Το Maca είναι ένα ποώδεις διετές ή μονοετές φυτό που μεγαλώνει στα υψηλά βουνά της Βολιβίας και του Περού. Αυξάνετε πολύ καλά μόνο σε κρύο περιβάλον. Η hypocotyls είναι ένα από τα σημαντικότερα συστατικά της φυσικά και βιολογικά αυξανόμενης ρίζας maca στις υψηλές ορεινές περιοχές. Δεδομένου ότι hypocotyls δεν δημιουργήτε στα θερμοκήπια ή στα θερμά κλίματα, το καλλιεργημένο maca σε άλλες περιοχές εκτός των Άνδεων βουνών του Περού δεν έχει το ίδιο ποσοστό hypocotyls και άλλων θρεπτικών ουσιών με την φυσικά αυξανόμενη βιολογικά ρίζα maca. Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά (κάλιο,και με υψηλότερα ποσοστά ασβεστίου από ότι το γάλα) είναι ένας φυσικός εξισορροπητής που κάνει καλό και στους άνδρες και στις γυναίκες.

ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ανά 100γρ.
10%  πρωτείνες
60%  υδατάνθρακες
8,5% φυτικές ίνες
2,2% λίπος
επιλέον έχει uridine, μηλικό οξύ, benzoyl παράγωγο, glycosinolates και είναι πλούσια  σε αλκαλοειδή, μέταλλα, λιπαρά οξέα, 19 αμινοξέα και πολυσακχαρίτες. 

Λόγω της υψηλής διατροφικής του αξίας, δεν είναι μόνο δημοφιλές σαν ενισχυτής της λίμπιντο και σωτήρας για τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, αλλά επηρεάζει και σε μεγάλο βαθμό την ενέργεια, την αντοχή, την κατάθλιψή, τη μνήμη, τον ύπνο και άλλα.

Όπως η Beth M. Ley, Ph.D. αναφέρει στο βιβλίο της Maca προσαρμοστικός & ορμονικός ρυθμιστής: « Κάποιοι ερευνητές τονίζουν πως όταν το σώμα έχει σωστή διατροφή και είναι καλά ισορροπημένο (σε ομοιοστασία), βελτιώνεται η γενική υγεία, αυξάνεται η λίμπιντο και η κατάθλιψη πέφτει.

Τι θα κάνει το MACA για εσάς;


Sex & γενετήσια ορμή

Το Maca συνίσταται για προβλήματα γονιμότητας, στειρότητας και άλλες σεξουαλικές διαταραχές. Ωστόσο, στο Περού είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ως ένα ισχυρό αφροδισιακό. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι ενεργεί σε ορισμένες περιοχές του σώματος που παράγουν ορμόνες και ενεργητικές ουσίες, οι οποίες ενισχύουν τη λίμπιντο και το σθένος.

Γίνεται επίσης συχνά σύγκριση με το Viagra, ωστόσο το περουβιανό m aca δεν μεταβάλλει την κυκλοφορία. Η εκπληκτική ανύψωση της λίμπιντο είναι αποτέλεσμα μιας εντελώς φυσικής ορμονικής εξισορρόπησης. Είναι ένα ασφαλές, φυσικό προϊόν που θα βελτιώσει το γάμο σας, την ερωτική και σεξουαλική σας ζωή ενισχύοντας τη λίμπιντο και την αντοχή σας,παράγοντας μια γενικότερη αίσθηση ευεξίας!Ενέργεια / αντοχή

Οι αθλητές  σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να προσέχουν αυτή τη ρίζα. Είναι πραγματικά μια μεγάλη πηγή ενέργειας. Η έρευνα έχει αποδείξει πως σαν αποτέλεσμα της εξισορρόπησης των ορμονών, υποστηρίζει και βοηθάει την αποκατάσταση των επινεφριδίων που παράγουν αδρεναλίνη. .Έτσι, αν ψάχνεται για ένα υγιεινό και θρεπτικό προϊόν που θα ενίσχυση την ενέργεια σας και θα βελτιώσει την αντοχή σας, το maca είναι σίγουρα για εσάς.

Τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης
Έχετε δυσάρεστη διάθεση και περνάτε από ενοχλητικές εξάψεις; Έχετε δυσκολίες στον ύπνο; Το maca είναι μια φυσική και υγιής εναλλακτική λύση για να καμφθούν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, πριν, κατά τη διάρκεια της και μετά.Τα χαμηλά ή υψηλά επίπεδα οιστρογόνων είναι ένα κοινό πρόβλημα για πολλές γυναίκες, το οποίο έχει συνέπειες στην υγεία τους. Η ρίζα maca θα επανορθώσει ριζικά αυτά τα προβλήματα. Λειτουργεί σαν ρυθμιστική αρχή που θα φέρει το σώμα σας σε σωστή ισορροπία. Ως αποτέλεσμα θα ελαφρυνθεί η επώδυνη εμμηνόπαυση και τα συμπτώματα της εμμηνόρροιας. Επίσης, θα αυξήσει την ενέργεια σας, θα μειώσει το στρες και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την κατάθλιψη. Απαλλαγείτε από τις εξάψεις τώρα! Δεν θα απογοητευτείτε, όλα τα πλεονεκτήματα επιτυγχάνονται με πολύ υγιή τρόπο, είναι μόνο το αποτέλεσμα της φυσικής εξισορρόπησης       τωνορμονών

Οφέλη για τους άνδρες
 1. Το Maca αυξάνει την αφροδισιακή δραστηριότητα
 2, Ενισχύει τη λίμπιντο
 3. Αυξάνει την ενέργεια και την αντοχή
 4. Βελτιώνει την ανδρική ικανότητα
 5. Βοηθά να ξεπεραστεί η κατάθλιψη
 6. Βρέθηκε πως παράγει μια γενικότερη αίσθηση ευεξίας
 7. Αυξάνει σημαντικά το επίπεδο DHEA των αρσενικών που έλαβαν Maca
 8. Βοηθάει στη θεραπεία του άγχους
 9. Αυξάνει το σπέρμα (ολιγοσπερμία), την κινητικότητα και το το σχηματισμό του
10. Αυξάνει την αθλητική επίδοση
11. Εξισορροπεί τις ορμόνες
12. Αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης
13. Βοηθά στην στυτική λειτουργία
14. Ενισχύει την γονιμότητα
15. θα στην ακμή που προκύπτει από  ορμονικές ανισορροπίες.


Οφέλη για τις γυναίκες
1.    Το Maca αυξάνει την αφροδισιακή δραστηριότητα
2.    Ενισχύει τη λίμπιντο
3.    Αυξάνει την ενέργεια
4.    Αυξάνει τη σεξουαλική διέγερση
5.    Βοηθά να ξεπεραστεί η κατάθλιψη
6.    Βρέθηκε πως παράγει μιαγενικότερη αίσθησηευεξιας
7.    Βοηθά στη θεραπεία του άγχους
8.    Βοηθάει στην αντιμετώπιση προβλημάτων της εμμηνόπαυσης
10.  Μειώνει τις εξάψεις
11.  Κάνει θεραπεία αντικατάστασης ορμονών
12.  Εξισορροπεί τις ορμόνες
13.  Αυξάνει την αθλητική επίδοση
14.  Αντιμετωπίζει προβλήματα σχετικά με το PMS
15.  Βοηθά στην ανακούφιση των πόνων της εμηνόρροιας
16.  Φτιάχνει τον κύκλο της περιόδου
17.  Βοήθα στην ακμη που προκυπτει από ορμονικες ανισορροπιες
18.  Βοηθά σε δερματικά προβλήματα που σχετίζονται με ορμόνες
19   Μειώνει το στρες και το άγχος                             

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ:ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗCopyright 2005 @ e-fitnessclub.gr | Created by Webers