Δημιουργία Λογαριασμού.
Ξεχασμένος Κωδικός;

 
Νέα Προϊόντα
262 - Forever Pomesteen Power
Τιμή €27.17€

Οι ρυθμοί της καθημερινής δουλειάς μας, οι οικογενειακές υποχρεώσεις και το υποχρεωτικό τρέξιμο έχουν το κόστος τους για τον οργανισμό μας. Πολλές φορές μας είναι δύσκολο να βρούμε χρόνο για να ετοιμάσουμε τις σωστές ποσότητες φρούτων και λαχανικών που πρέπει να τρώμε σε καθημερινή βάση. Γι´ αυτό, χρειαζόμαστε κάτι γρήγορο και εύκολο για να ικανοποιήσουμε τις διατροφικές ανάγκες μας.
Καθώς τα χρόνια περνούν, όλα αυτά έχουν την επίδραση τους στο ανοσοποιητικό σύστημά μας και προκαλούν βλάβες στα κύτταρα μας, γιατί δεν παίρνουμε αρκετά αντίοξειδωτικά από φυτά και λαχανικά, θα έχετε σίγουρα ακούσει για το πόσο βλαβερές είναι οι ελεύθερες ρίζες στον οργανισμό μας. Ο ερευνητής του καρκίνου Dr.Bruce αναφέρει: «μέχρι σήμερα, περί τις εξήντα ασθένειες σχετίζονται με βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και κάθε ανθρώπινο κύτταρο υφίσταται τουλάχιστον 10.000 βλαβερά χτυπήματα από ελεύθερες ρίζες καθημερινά». Ο Καθηγητής Chandra, του κλάδου ανοσολογίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προσθέτει: «Παίρνοντας αντιοξειδωτικά αυξάνουμε την ανοσία μας καθώς λειτουργούν σαν ένα σύστημα που σαρώνει τις ελεύθερες ρίζες».
Πώς βοηθάει το Forever Pomesteen ;
To Forever Pomesteen Power είναι η αντιοξειδωτική λύση για τις κακές διατροφικές μας συνήθειες. Αυτό το ισχυρό διατροφικό συμπλήρωμα καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες με δυο από τα πιο δυνατά φρούτα που βρίσκονται στη φύση: Το Ρόδι και το Mangosteen. Αυτά τα δυο φρούτα μπορούν να χαρακτηριστούν σαν σταθμοί παραγωγής διατροφικής ενέργειας που είναι συμπυκνωμένοι με υψηλές συγκεντρώσεις ξανθωνών και άλλων αντιοξειδωτικών. Οι ξανθώνες είναι πανίσχυρα φυτοδιατροφικά στοιχεία που αφοπλίζουν τις ελεύθερες ρίζες, βοηθώντας έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα να διατηρείται υγιές και δυνατό.
Σε αυτό το καταπληκτικό μίγμα φρουτοχυμών έχουν, επίσης, συμπυκνωθεί το Αχλάδι, το Σμέουρο, το Μύρτιλλο και το Βατόμουρο. Τα εκχυλίσματα από κουκούτσια Σταφυλιών συμπληρώνει αυτό το μοναδικό μίγμα σχηματίζοντας έτσι μια ολοκληρωμένη αντιοξειδωτική φόρμουλα.
Τριάντα έως εξήντα γραμμάρια καθημερινά, αρκούν για να εφοδιάσουν τα κύτταρα σας με όλα όσα χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τις ελεύθερες ρίζες και τις βλαβερές συνέπειες τους. Το πίνετε απ´ ευθείας από το μπουκάλι ή το αναμειγνύετε με το Ζελέ Αλόης. Προσθέτοντας νερό μπορείτε να το δώσετε στα παιδιά σαν αναψυκτικό. Το εξωτικό του άρωμα θα κάνει τα παιδιά να το αγαπήσουν. Αν θέλετε να παίξετε, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα ποτήρι σαμπάνιας.

10 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ TO FOREVER POMESTEEN POWER Από τον Adam May - Sapphire Manager FLP UK
1. Πιείτε το όπως είναι.
´Εχει γεύση σαν ένα πολύ δυνατό τονωτικό από φρούτο
2. Αραιώστε το με νερό.
Γίνεται ένα νόστιμο αναψυκτικό για τα παιδιά
3. Αναμίξετε το με τον χυμό Αλόης Βέρα.
Του δίνει ένα υπέροχο ψρουτώδες άρωμα, για όσους δεν μπορούν να το πιουν σκέτο.
4. Αναμίξτε το με σαμπάνια
5. Αναμίξτε το με γιαούρτι.Γίνεται ένα νόστιμο ψρουτώδες επιδόρπιο για μικρούς και μεγάλους.
6. Δοκιμάστε το με κρέμα!
7. Μετά τη γυμναστική. Σαν υπεραντιοξειδωτικό τονωτικό.
8. Παγώστε το και σχηματίστε παγάκια
9. Μπορείτε να κάνετε παγωμένα γλειφιτζούρια για μικρούς και μεγάλους
10. Με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να σας εμπνεύσει η φαντασία σας !


Οι καθημερινοί ρυθμοί της δουλειάς μας, η έλλειψη της γυμναστικής και το άσκοπο τρέξιμο, μπορεί να έχουν κόστος για τον οργανισμό μας. Μερικές φορές είναι δύσκολο να βρούμε χρόνο για να ετοιμάσουμε τις ποσότητες των φρέσκων φρούτων και λαχανικών που θα έπρεπε να τρώμε σε καθημερινή βάση, γι´ αυτό κάνουμε περικοπές στις διατροφικές μας ανάγκες. Αυτό, όμως με την πάροδο του χρόνου, σε συνδυασμό με τη διαδικασία της γήρανσης, έχει συνέπειες για το ανοσοποιητικό μας σύστημα και προκαλεί βλάβες στα κύτταρα μας καθώς δεν προσλαμβάνουμε αρκετά αντιοξειδωτικά από τα φρούτα και τα λαχανικά. Σύμφωνα με μια έρευνα «Μέχρι σήμερα 60, περίπου, ασθένειες έχουν συσχετισθεί με τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι κάθε ανθρώπινο κύτταρο δέχεται τουλάχιστον 10.000 επιβλαβείς προσβολές από ελεύθερες ρίζες κάθε μέρα». Το αποτελεσματικότερο μέσο για την αντιμετώπιση των ελεύθερων ριζών είναι τα αντιοξειδωτικά. «Έτσι, παίρνοντας αντιοξειδωτικά ενισχύουμε την ανοσία μας καθώς αυτά δρουν σαν ένα αμυντικό σύστημα κατά των ελευθέρων ριζών» δηλώνει ο καθηγητής Ranjit Kumar Chandra,Διευθυντής του κέντρου για την Διατροφική Ανοσολογία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας.
Αντιοξειδωτικά από τη Φύση
To Forever Pomesteen Power περιέχει ένα μοναδικό μίγμα εκχυλισμάτων φρούτων που περιλαμβάνει ρόδι, mangosteen, σμέουρο, βατόμουρο, μύρτιλλο, αχλάδι και κουκούτσια σταφυλιού. Όλα αυτά τα συστατικά βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις της λίστας ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity ή Ικανότητα Απορρόφησης Ριζών Οξυγόνου) και περιέχουν περισσότερα πολυφαινολικά αντιοξειδωτικά από το κόκκινο κρασί, το πράσινο τσάι, το χυμό του φραγκοστάφυλου και το πορτοκάλι. Τα υγιεινά πλεονεκτήματα αυτών των φρούτων επαληθεύονται από πολυάριθμες επιστημονικές έρευνες, που αποδεικνύουν την ικανότητα τους να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες. Ρόδι: Το ρόδι περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά φλαβονοειδή από το κόκκινο κρασί και το πράσινο τσάι, ενώ η αντιοξειδωτική δύναμη του είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από κάθε άλλο φρούτο. Ανεξάρτητοι ερευνητές πραγματοποίησαν μελέτες οι οποίες έχουν δείξει ότι το ρόδι βοηθά τον ανθρώπινο οργανισμό να αμυνθεί από τις βλαβερές συνέπειες των ελευθέρων ριζών. Το ρόδι περιέχει κάλιο σε πολύ μεγάλες ποσότητες που βοηθάει στη διατήρηση της ισορρόπησης του νερού στον οργανισμό.
Αχλάδι: Το αχλάδι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, ένα ισχυρό αντιοξει-δωτικό που καταστέλλει τη δράση των ελευθέρων ριζών, συμβάλλει στην επούλωση των πληγών και προστατεύει από το κρυολόγημα και τη γρίπη. Η αφθονία του καλίου συνεισφέρει στην ισορροπία των επιπέδων νερού και ηλεκτρολυτών και διατηρεί τη λειτουργία της καρδιάς, των νεύρων και των μυών σε κανονικά επίπεδα. Mangosteen: To mangosteen που είναι γνωστό και σαν «Βασίλισσα των φρούτων» είναι πλούσιο σε ωφέλιμες αντιοξειδωτικές ξανθόνες και, γι´ αυτό, είναι πολύ ψηλά στη λίστα ORAC.Ano τις 200 και πλέον ξανθόνες, οι 40 βρίσκονται στο mangosteen. Εκτός από την παρεμπόδιση της δημιουργίας καρκινικών κυττάρων και της καταπολέμησης των βακτηριδίων, οι ξανθόνες οφελούν το ανοσοποιητικό, το πεπτικό, το αναπνευστικό, το νευρικό και το καρδιαγγειακό σύστημα, καθώς και το δέρμα. Βατόμουρο: Το βατόμουρο περιέχει υψηλά επίπεδα ανθοκυανιδίνης (ενός είδους φλαβονοειδούς που ονομάζεται πολυφαινόλη) που λειτουργεί σαν αντιοξειδωτικό που ανακουφίζει από την επιβλαβή δράση των ελευθέρων ριζών πάνω στα κύτταρα και το κολλαγόνο. Ύστερα από μια μελέτη βρέθηκε ότι η αντιοξειδωτική δύναμη των ανθοκυανιδών είναι η υψηλότερη μεταξύ άλλων 150 φλαβονοειδών. Σύμφωνα με έρευνες του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ,το βατόμουρο έχει την ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση από όλα τα άλλα μούρα. Σμέουρο: Το σμέουρο περιέχει σε υψηλές ποσότητες βιταμίνη C, μαγγάνιο, πολυφαινόλη και γαλλικό οξύ που εξαφανίζουν τις ελεύθερες ρίζες από τον οργανισμό.
Μύρτιλλο: Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο Tufts στην Αμερική, το μύρτιλλο έχει την υψηλότερη αντιοξειδωτική ισχύ μεταξύ 60 φρούτων και λαχανικών. Είναι πλούσιο σε ανθοκυανιδίνη που προστατεύει τα κύτταρα και το κολλαγόνο από τις ελεύθερες ρίζες. Πειράματα που έγιναν σε ζώα έδειξαν ότι το μύρτιλλο λειτουργεί αποδοτικά εναντίον της οξείδωσης του εγκεφάλου και συγχρόνως ενισχύει τις εγκεφαλικές λειτουργίες και την ικανότητα της μάθησης. Κουκούτσια σταφυλιών: Τα κουκούτσια των σταφυλιών περιέχουν Ολιγομερείς Προανθοκυανιδίνες (OPC), ένα υπεραντιοξειδωτικό που προλαμβάνει τη σκλήρυνση των αρτηριών και κάνει τα αγγεία πιο ελαστικά. Οι Ολιγομερείς Προανθοκυανιδίνες διαλύονται και στο νερό και στα λίπη, γεγονός ευνοϊκό για το κολλαγόνο που είναι πολύ υδρόφιλο, ενώ, παράλληλα συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση των κηλίδων που είναι λιπαρής φύσεως.

Προτάσεις για να απολαύσετε το Forever Pomesteen Power.
• Αναμίξτε το με Χυμό Αλόης Βέρα
• Αναμίξτε το με σαμπάνια
• Αναμίξτε το με απλό γιαούρτι
• Δοκιμάστε το με γλυκά
• Μετά την γυμναστική, σαν υπερ-αντιοξειδωτικό τονωτικό
• Φτιάξτε παγωμένα γλειφιτζούρια

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ;
Είναι επικίνδυνες ουσίες για τον οργανισμό, καθώς είναι ιδιαίτερα τοξικές για τα κύτταρα. Η αύξηση παραγωγής των ελευθέρων ριζών μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία, καθώς έχει συσχετισθεί με το πρόωρο γήρας, αυξημένη πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου, βλάβες στο κυκλοφορικό σύστημα. Ελεύθερες ρίζες παράγονται κατά την καύση των λιπών, με το κάπνισμα, με την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, την κακή διατροφή και άλλες βλαβερές καθημερινές συνήθειες.


ΚΩΔΙΚΟΣ  262     

 
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ:ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗCopyright 2005 @ e-fitnessclub.gr | Created by Webers