Δημιουργία Λογαριασμού.
Ξεχασμένος Κωδικός;

 
Νέα Προϊόντα
222 - Forever Active Probiotic
Τιμή €26.80€

Η γενική υγεία μας και ευεξία βασίζεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό στα «καλά βακτήρια» που υπάρχουν στον οργανισμό μας και ονομάζονται «προβιοτικά».
Η Forever έχοντας αναγνωρίσει το σημαντικό ρόλο που παίζουν τα ωφέλιμα μικρόβια στην ανθρώπινη υγεία και την ανάγκη συμπλήρωσης της διατροφής μέσω των προβιοτικών, δημιούργησε το Forever Active Probiotic.
Είναι σχεδιασμένο να προάγει ένα υγιές πεπτικό σύστημα, ενισχύει την απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων και τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. To Forever Active Probiotic είναι το μόνο σταθερό προβιοτικό 6 στελεχών στην αγορά που δε χρειάζεται διατήρηση στο ψυγείο.
Αυτό που είναι καταπληκτικό με το Forever Active Probiotic είναι ότι συνεργάζεται αρμονικά με τη δική μας πατενταρισμένη Αλόη Βέρα, γιατί δρα έτσι ώστε να προετοιμάζει το περιβάλλον για τη δράση του προ-βιοτικού.

Προβιοτικά = Τα καλά βακτηρίδια
Τα προβιοτικά - ειδικά τρόφιμα ή διατροφικά συμπληρώματα που περιέχουν ζωντανούς μικροοργανισμούς που υπάρχουν στον οργανισμό και παίζουν ρόλο στην υγεία και την ευεξία μας. Στο πεπτικό σύστημα υπάρχουν μικρόβια τα καλά και τα κακά. Τα καλά βακτηρίδια ονομάζονται προ-βιοτικά. Τα προβιοτικά είναι τα μικρόβια που προέρχονται από 6 οικογένειες γα-λακτοβακτηριδίων.
Τα στελέχη Lactobacillus Acidophiius αναστέλλουν τη δράση ανεπιθύμητων μικροοργανισμών, βοηθούν τα βασικά θρεπτικά συστατικά, όπως τις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά, ώστε να μπορούν να εξουδετερώσουν τα ανεπιθύμητα συστατικά που βρίσκονται στις τροφές. Τα Bifilobacteria Longum διώχνουν τα επιβλαβή βακτήρια και συμβάλουν στη μείωση της συχνότητας των γαστρεντερί-κων ανωμαλιών.
Τα bifidobacteria αποτελούν μέρος των απαραίτητων μικροοργανισμών που υπάρχουν στο εντερικό μας σύστημα και μάλιστα αποτελούν τον κύριο μικροοργανισμό στο εντερικό σύστημα των βρεφών που τρέφονται με μητρικό γάλα. Έχει βρεθεί ότι τα βρέφη που θηλάζουν, δεν παρουσιάσουν πρακτικά διάρροιες σε σχέση με τα βρέφη που τρέφονται με βιομηχανοποιημένα γάλατα. Επιπλέον, αρκετά στελέχη των bifidobacteria επιβιώνουν, κατά τη δίοδο τους από τον εντερικό σωλήνα, σε μεγάλους αριθμούς, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να οδηγούν τη λειτουργία του εντέρου σε εποικοδομητική δραστηριότητα.
Εχει αποδειχθεί ότι τα bifidobacteria ανακουφίζουν από τη δυσκοιλιότητα και την κολίτιδα αυξάνοντας την κινητικότητα του εντέρου. Από πολλές μελέτες έχει προκύψει ότι η κατανάλωση προβιοτικών έχει ως συνέπεια την ελάττωση του κινδύνου προσβολής από καρκίνο του παχέος εντέρου. Έρευνες έδειξαν ότι Σουηδοί π.χ. εργάτες που έπαιρναν προβιοτικά στο πλαίσιο μελέτης αρρώστησαν τις μισές φορές σε σχέση με τους συναδέλφους τους.
Οι εργάτες σε ένα εργοστάσιο συσκευασίας λάμβαναν για διάστημα 80 ημερών είτε ένα συμπλήρωμα διατροφής με Lactobacillus είτε ψευδοφάρμακο. Στο διάστημα αυτό οι 23 από τους 80 εθελοντές που έπαιρναν ψευδοφάρμακο αρρώστησαν τουλάχιστον Ι φορά, ενώ μόλις 10 από τους 94 που έπαιρναν προβιοτικά έλειψαν από την εργασία τους λόγω ασθένειας. Μάλιστα οι εθελοντές που έπαιρναν προβιοτικά αλλά αρρώστησαν, τα συμπτώματα υποχώρησαν ταχύτερα από ότι στην άλλη ομάδα.
Τα προβιοτικά, συνεπώς, προάγουν ένα υγιές πεπτικό σύστημα, ενισχύουν την απορρόφηση θρεπτικών στοιχείων και τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Τα μικρόβια είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί που ενυπάρχουν στον οργανισμό μας και παίζουν ρόλο στη γενική υγεία και ευεξία μας. Ενώ κάποια μικρόβια είναι επιβλαβή, η πλειονότητα τους είναι επωφελής. Αυτά τα «καλά βακτήρια» ονομάζονται, «προβιοτικά», που, στα Ελληνικά σημαίνει «για τη ζωή».
Η FOREVER LIVING PRODUCTS αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο που παίζουν τα ωφέλιμα μικρόβια στην ανθρώπινη υγεία και την ανάγκη συμπλήρωσης μέσω της προβιοτικής θεραπείας. Σχεδιασμένο για να προαγάγει ένα υγιές πεπτικό σύστημα, το FOREVER ACTIVE PROBIOTIC είναι μία μικρή, εύληπτη κάψουλα που συμβάλλει στην αποκατάσταση των ανισορροπιών που απορρέουν από τον τρόπο που ζούμε και τρεφόμαστε και μπορεί, από αμέλεια, να καταλήξει σε μείωση των ποσοτήτων των φυσικών προβιοτικών. To FOREVER ACTIVE PROBIOTIC δρα στην περιοχή του παχέος εντέρου όπου συμβάλλει στην διαδικασία της πέψης των τροφών, διευκολύνοντας την απορρόφηση το)ν θρεπτικών συστατικών, βοηθώντας έτσι τη φυσιολογική ανάπτυξη του ανθρωπίνου οργανισμού και την διατήρηση ενός ισορροπημένου και υγιούς συστήματος.
Τα προβιοτικά κατά κανόνα είναι ασταθή. To FOREVER AVTIVE PROBIOTIC όμως χρησιμοποιεί μία αποκλειστική πατενταρισμένη τεχνολογία εγκλεισμού σε κάψουλες η οποία προστατεύει τα προβιοτικά τα οποία εκλύουν ένα μοναδικό συνδυασμό έξι χρησίμων στελεχών μικροβίων μόνο αφού προσεγγίζουν τον επιθυμητό προορισμό του παχέος εντέρου. Τα προβιοτικά του FOREVER ACTIVE PROBIOTIC προέρχονται από τα γένη Lactobacillus και Bifidobacterium. Τα στελέχη είναι:
Lactobacillus Acidophilus - Αναστέλλει τη δράση ανεπιθύμητων οργανισμών και συμβάλλει στην αποτοροπή του πολλαπλασιασμού τους και του σχηματισμού αποικιών. Bindohacterinm Longum - Διώχνει τα επιβλαβή βακτήρια ώστε να συμβάλλει στη μείωση της συχνότητας των γαστρεντερικών ανωμαλιών.
 
Biiidobacterium Lactis - Συμβάλλει στην ελάττωση του ph του οργανισμού, και περαιτέρω, παρεμποδίζει την ανάπτυξη ανεπιθύμητων βακτηριδίων.
Lactobacillus Rhamnosus - Συμβάλλει στην προστασία του πεπτικού συστήματος σιερώντας τους ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς από την τροφή τους.
lactobacillus Bulgacus - Συμβάλλει στη διατήρηση της καθαριότητας και της ισορροπίας του λεπτού εντέρου.
I-actobacillus Plantaurum - Προστατεύει τα βασικά θρεπτικά συστατικά, όπως τις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά. ώστε να μπορούν να εξουδετερώνουν τα ανεπιθύμητα συστατικά που βρίσκονται στις τροφές μας.
Είναι το μόνο σταθερό προβιοτικό 6 στελεχών που δεν χρειάζεται διατήρηση σε ψυγείο καθ’ όλη τη διάρκεια της κυκλοφορίας του στην αγορά σήμερα. Αυτό που είναι καταπληκτικό με το FOREVER ACTIVE PROBIOTIC είναι ότι συνεργάζεται αρμονικά με τη δική μας πατενταρισμένη Αλόη Βέρα. Η Αλόη δρα σαν ένα «προβιοτικό» το οποίο ευνοεί την ανάπτυξη και παρέχει το ιδανικό περιβάλλον για τη δράση του προβιοτικού.
Έτσι, αν σκοπεύετε να αναπτύξετε ένα υγιές πεπτικό σύστημα, είτε να ενισχύσετε την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και την ανοσοποιητική λειτουργία, προσθέστε το FOREVER ACTIVE PROBIOTIC στο καθημερινό σας πρόγραμμα.
Στοιχεία Συμπληρώματος
Δοσολογία   1 κάψουλα
Δοσολογίες ανά Συσκευασία  30
Ποσότητα ανά Κάψουλα % Ημερήσιες Τιμές
Αποκειστικό μίγμα Προβιοτικού 1 δις cfu***
L. acidophilus. B. longum
Β. lactis. L. rhamnosus
L. bulgaricus. L. plantarum
*H Ημερήσια Τιμή δεν έχει καθιερωθεί
**Ένδειξη πληθυσμού μικροοργανισμών
 
ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Φοινικέλαιο, Ζελατίνη, Γλυκερίνη, Λεκιθίνη Σόγιας, Πηκτίνη.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
30 κάψουλες.
ΟΔΗΓΙΕΣ
Λαμβάνετε μία κάψουλα την ημέρα με νερό, με άδειο στομάχι ή δύο ώρες μετά από κάποιο γεύμα. Μην το μασάτε ή το σπάτε.
Προσοχή: Δεν περιέχει μαγιά, σιτάρι, γλουτεΐνη. καλαμπόκι, γαλακτοκομικά προϊόντα, τεχνητά χρώματα, τεχνητά πρόσθετα γεύσης ή συντηρητικά. Το προϊόν αυτό περιέχει φυσικά συστατικά, γι´ αυτό οι διαφορές στο χρώμα είναι φυσιολογικές.
 
• Προάγει ένα υγιές πεπτικό σύστημα
• Ενισχύει την απορρόφηση θρεπτικών στοιχείων και τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
• Μοναδικός συνδυασμός 6. ειδών ευεργετικών μικροβίων
• Δεν απαιτείται η διατήρηση σε ψυγείο
ΚΩΔΙΚΟΣ #222

 
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ:ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗCopyright 2005 @ e-fitnessclub.gr | Created by Webers